Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.186
- Поени од реакции
- 3.520
јувентус испратиле понуда за ди марија .... 15 милиони + бонуси на 25 рати![]()
Што има врска Јуве со Ди Марија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јувентус испратиле понуда за ди марија .... 15 милиони + бонуси на 25 рати![]()
Според Скај Италија сте дале понуда и вие.Што има врска Јуве со Ди Марија?
Можда оваа ќе го развесели@HristijanWR10 ај бе не ни ставај сол на раната... Елнињо од вчера ја слуша Someone like you - Adele.![]()
Според Скај Италија сте дале понуда и вие.
Сам сакал да си иде бе! Што треба клубов да земе да му го издудла? Барал иста плата ко Роналдо, па чекај малце бе дечко. А освен тоа нема да биде продаден за кило семки, ќе му се извади добра цена, исто како и за Озил.Браво Флоро, само продужи си по старо. Па не 12, за наредната у ЛШ ќе чекамо 20 године.
Нормално дека ќе сака да замине. Ди Мариа и тоа како заслужи нов и подобар договор, а дали барал колку Роналдо тоа никој не може да знае. А и сигурен сум дека не барал плата како Роналдо, и самиот е свесен дека е мнгоу позади него.Сам сакал да си иде бе! Што треба клубов да земе да му го издудла? Барал иста плата ко Роналдо, па чекај малце бе дечко. А освен тоа нема да биде продаден за кило семки, ќе му се извади добра цена, исто како и за Озил.
Бараше плата од 8 милиони по сезона, клубот му нудеше 5. Откако го одбија рече дека е подготвен да преговара и за помалку, 6.5, али тогаш го купија Хамес. Следно нешто се знаеше дека ќе лета. Најголема глупост е што во медиумите изјавуваше дека сака покачување, а Перез не сака такви работи, впрочем истото го направи на Озил лани.Сам сакал да си иде бе! Што треба клубов да земе да му го издудла? Барал иста плата ко Роналдо, па чекај малце бе дечко. А освен тоа нема да биде продаден за кило семки, ќе му се извади добра цена, исто како и за Озил.