Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Жиру да го купиме има парле франсе тандем партал да прави сезонава кес ки се

арсенал не го даваат жиру за жива гла :D што се замарате за шпиц покрај Роналдо и Бејл :)?
Него работава со Ди Мариа што се дешава незнам уште :D а според медиумиве во Шпанија Џејмс и Крос ќе бидат стартери против Севиља :)

Ја мислам овој Ориги да го земиме, солиден младич ми изгледа, добар беше на светсково.

Ја мислам овој Ориги да го земиме, солиден младич ми изгледа, добар беше на светсково.
Отиде тој во Ливерпул, само што го пратија на позајмица во Лил.
Не ни треба млад напаѓач, ако беше за млад го имавме Мората имаше потенцијал дечкото а и беше работник. Ако е толку нож до коска за напаѓач, само Фалкао и никој друг.

Отиде тој во Ливерпул, само што го пратија на позајмица во Лил.
Не ни треба млад напаѓач, ако беше за млад го имавме Мората имаше потенцијал дечкото а и беше работник. Ако е толку нож до коска за напаѓач, само Фалкао и никој друг.
Хаксон Мартинез (y)
REU_1923435.jpg

за со Севиља

Golmani: Casillas, Navas, Pacheco.
Obrana: Marcelo, Coentrao, Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Nacho.
Vezni red: Alonso, Khedira, James, Bale, Modrić, Kroos, Di Maria, Isco, Illarra.
Napad: Benzema, Ronaldo.

IKER AUT!!!!!!!!!!!!!! :D

MARCELO IN!!! COENTRAO AUTTTTT! :D[DOUBLEPOST=1407758770][/DOUBLEPOST]+ ќе не даваат на МТВ1 со почеток од 20,35 .

IKER AUT!!!!!!!!!!!!!! :D

MARCELO IN!!! COENTRAO AUTTTTT! :D[DOUBLEPOST=1407758770][/DOUBLEPOST]+ ќе не даваат на МТВ1 со почеток од 20,35 .
Чекајте малце другари... без деструктивец у тимот нема место за циркузантот. Ќе дува промаја од сите страни :D

Само ја мислим дека нема ни Крос ни Џејмс да играат од прва минута?
Ми нема никаква логика, немаат ниту една утакмица заедно со тимот. И сега одма у прв тим на ваква утакмица.
Шо знам, ја мислим дека ќе излезе со:
- Икер -
- Карвахал - Пепе - Рамос - Коентрао -
- Модриќ - Иљара - Иско -
- Бејл - Бензема - Роналдо -​

Самиот Карло кажа дека Џејмс ќе игра прв состав па ќе видиме а за Крос незнам можеби ќе игра бидеќи играше во финалето а и не е повреден има 6 дена тренинг па можно е и тој да игра ама Џејмс сигурно би играл...
Погледнете го видеово :)
За прв пат на натпревар ќе играат Златна Копачка и Златна Топка
10302243_887957707900002_3203606185309650769_n.jpg

Е Анхел е страшно експолозивен. Ова не ме ни чуди. Дури мислам дека на волку краток простор и Роналдо и Бејл исто како Џејмс ќе завршат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom