Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
абе како Бејл да не игра..што ви е на вас :D :D

Карло сака да остави простор за размислување од страна на севиља...со тоа што кажа дека Бејл не би игра,можни замени се ДиМарија,Хамес...и тоа ти се 3 различни играчи,различни тактики и се тоа...

Ама Бејл ќе си игра....Моментално е најспремен играч на Реал..не се заебавајте...кој гледал барем 1 од припремните-знеа :D

Во изјавата на Карло пишуваше дека Крос и Хамес ќе го имаат своето деби за Реал а не дека ќе стартуваат од прва минута.
Кедира ако е фит ќе игра од почеток, се виде и во финалето ЛШ кога започна пред Иљара. Карло не може без деструктивец во средината, не е глуп.
Според мене
----------------Касиљас--------------------
Дани----Пепе-----Рамос---Коентрао
------------Кедира------------------------
-----Модриќ---------Кроос-------------
Бејл----------Бензема-----Роналдо--

Па нека победи подобриот.

Ја мислим дека ќе биде тимот што го пишав една страна поназад, средина со Модриќ - Иљара - Иско.
Ова го мислим зошто Кедира сега брзо се врати од одмор, нема утакмица у нозе повеќе од месец дена. Крос и Џејмс исто брзо се приклучија, така да најлогично ми е со овие тројца да почне.

Модрич, Крос и Џејмс ќе бидат прва постава, џабе пишувате само. :D

Шутракотменди и 200% физички да е спремен пак мислам дека Анчелоти ќе го игра повреден Кедира пред него. Иначе Крос и Хамес мора да дебитираат... ова ни доаѓа ко еден вид пријателска поради малиот фонд на утакмици што ги имавме ова лето.

Марсело во било кој случај би го играл пред Коентрао.

Марсело во било кој случај би го играл пред Коентрао.
Без деструктивец во тимот циркузантот не е потребен.. барем задната линија нека е целосна.

Мене ни Коентрао не ми е многу стабилен

Инаку...
"He’s not leaving, he’s a Real Madrid player," Ancelotti told reporters. "He has a contract until June 30, 2015 and that’s all there is to say."
За Кедира (y)

Мене ни Коентрао не ми е многу стабилен

Инаку...

За Кедира (y)
Коентрао го стави Робен во џеб во двете утакмици против Баерн. Далеку постабилен е од Марсело.

Може ли да се очекува торпедирање или минимална победа ?! ...

Озбилни сте дека Коентрао не е подобар дефанзивец од Марсело?
Ај за у офанзива да, ама Коентрао у секој друг тим ќе биде прв избор. Али ние го имаме Марсело, може да се каже дека е и “дете на Реал“ со оглед на тоа што дојде на 18 године па си има некаква предност пред Фабио. Да не беше он, Коентрао ќе си немаше никакви проблеми да си го држи местото у прв тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom