Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Ние не плаќаме на рати со жиранти.Quick question , Бејл и Кики, у кеш ги исплативте, у стил паре на сунце ?
Фала.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние не плаќаме на рати со жиранти.Quick question , Бејл и Кики, у кеш ги исплативте, у стил паре на сунце ?
Фала.
Ние не плаќаме на рати со жиранти.![]()
Можда не у ќеш одеднаш, евентуално во неколку наврати , ама не како годишни рати .Така бар јас мислам.Нема шанси да се исплатени наеднаш
Можда не у ќеш одеднаш, евентуално во неколку наврати , ама не како годишни рати .Така бар јас мислам.
Има некој официјален податок за ова ?
Не на годишни рати, ама сигурно не им ги имаат лупнато парите одма во кеш. Скоро никој голем трансфер не се реализира на таков начин. На пример парите од спонзори доаѓаат кон крајот на годината, па тогаш се исплаќа најголем дел од колачот.
Иначе ме мрзи да барам за некој официјален податок. Знам дека лани на Марка имаше информација дека парите за трансферите на Иско и Иљара ќе се исплатат за 2 години на 4 пати.
То ми е зборот, можда у повеќе наврати , али ипак трансферот на крај во финансискиот извештај влегува како трошок во една тековна година.Пошто нели не се класични рати на годишно ниво.
Иљара и Иско нели беа со клаузи купени.Клаузите нели идеа во ќеш ?
смени тастатурата на андроидотKarlo izhavil deka u kros I james/hames ke igrat u ytorak![]()
Сонлив коа куцам така излавасмени тастатурата на андроидот![]()
Се надевам дека не си сериозен.Треба замена за Бензема да си најдеме.
Мислам дека Хаксон Мартинез одлично би ни дошол