Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ние не плаќаме на рати со жиранти. :)

Абе кој е како вас :D

Прашувам поради еднен тип кој што се обидуваше да ме убеди дека и Бејл и Роналдо се исплатени на неколку пати ,а не во ќеш.
Фала, и извинете за офф.

Нема шанси да се исплатени наеднаш
Можда не у ќеш одеднаш, евентуално во неколку наврати , ама не како годишни рати .Така бар јас мислам.
Има некој официјален податок за ова ?

Можда не у ќеш одеднаш, евентуално во неколку наврати , ама не како годишни рати .Така бар јас мислам.
Има некој официјален податок за ова ?

Не на годишни рати, ама сигурно не им ги имаат лупнато парите одма во кеш. Скоро никој голем трансфер не се реализира на таков начин. На пример парите од спонзори доаѓаат кон крајот на годината, па тогаш се исплаќа најголем дел од колачот.

Иначе ме мрзи да барам за некој официјален податок. Знам дека лани на Марка имаше информација дека парите за трансферите на Иско и Иљара ќе се исплатат за 2 години на 4 пати.

Не на годишни рати, ама сигурно не им ги имаат лупнато парите одма во кеш. Скоро никој голем трансфер не се реализира на таков начин. На пример парите од спонзори доаѓаат кон крајот на годината, па тогаш се исплаќа најголем дел од колачот.

Иначе ме мрзи да барам за некој официјален податок. Знам дека лани на Марка имаше информација дека парите за трансферите на Иско и Иљара ќе се исплатат за 2 години на 4 пати.

То ми е зборот, можда у повеќе наврати , али ипак трансферот на крај во финансискиот извештај влегува како трошок во една тековна година.Пошто нели не се класични рати на годишно ниво.

Иљара и Иско нели беа со клаузи купени.Клаузите нели идеа во ќеш ?

То ми е зборот, можда у повеќе наврати , али ипак трансферот на крај во финансискиот извештај влегува како трошок во една тековна година.Пошто нели не се класични рати на годишно ниво.

Иљара и Иско нели беа со клаузи купени.Клаузите нели идеа во ќеш ?

Не ми е верно ова со клаузуливе веднаш да се исплаќаат. Зашто само тие би се исплаќале во кеш?
А и чим во Марка го имаше тоа значи скоро сигурно е дека е повеќекратно платено

Karlo izhavil deka u kros I james/hames ke igrat u ytorak :D

443421.jpg

Треба замена за Бензема да си најдеме.
Мислам дека Хаксон Мартинез одлично би ни дошол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom