Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Само мене ли ми е толку арогантен овај Карвахаљ?
На сите 3 пријателски до сега дечково е попален као млад мајмун, мислиш финале ЛШ се игра :facepalm:

Леле Икер во каква очајна форма е, еве Диего ќе му го тргнат од грб ама ништо чудно и Навас да му го земе местото.

И двата гола секој посолиден голман ги бранеше

Очај невиден е

Само мене ли ми е толку арогантен овај Карвахаљ?
На сите 3 пријателски до сега дечково е попален као млад мајмун, мислиш финале ЛШ се игра :facepalm:
Дечкото си дава максимум на секоја утакмица дали пријателска дали ЛШ за него е исто, се бори за место во тимот и добро е што е поборбен.

Дечкото си дава максимум на секоја утакмица дали пријателска дали ЛШ за него е исто, се бори за место во тимот и добро е што е поборбен.
Ок е да биде борбен, све тоа разбирам. Ама дечково повеќе би рекол дека е агресивен отколку борбен.
Имаше и неколку случки на претходните 2 утакмици, се караше со играчи.

Ок е да биде борбен, све тоа разбирам. Ама дечково повеќе би рекол дека е агресивен отколку борбен.
Имаше и неколку случки на претходните 2 утакмици, се караше со играчи.
Не е балет овоа

Abe ova "sesnaesetnikov" ima povekje od 20 metri ili Casillas e spor?

Рамос уште на одмор е,случајно поминувал покрај Мичиген стадионов

Кој сака нека рече дека е пријателска, или дека не играме со цел тим...ама во овие три утакмици делуваме како на стартот на прошлата сезона. Без идеја, не знаат што да одиграат во напад. Една акција не изиграа како што треба во овие три утакмици.
Друго, Икер според мене не се постави добро за првиот гол. За вториот, колку сакате зборите ама тие топки се најнезгодни. Што и да се случи, дали играчот ќе ја закачи топката или нема, секогаш сте во расчекор. Само тој што нема допирна точка со фудбал ќе рече дека тоа е грешка на голман.

Како и да е, се надевам дека ќе се спуштат малку на земја до Супер Купов, иначе тешко нас.

Како и што реков..3 пријателски утакмици изгубени,па после освојуваме трофеј најдобри во Европа :D

Иначе не го споредувајте овој Реал сега,од тој што ќе игра од Септември :)

И да,добро кажа Карло,за тоа се пријателските утакмици..да проба,да види..
Сигурно сега пробува и други тактики на игра,не е само со играчите,а ние тоа неможе да го видиме..тоа е.. :)

Лол зар ги гледате пријателските. Се знае тука се експериментира со состави формации и други срања плус фалат повеќе првотимци односно засилувањата од летово.
Карло знае што прави (се надевам) како и да е не експериментираше со формации откако ја пронајде вистинската во текот на сезоната у споредба со некој друг тренер да речеме Пеп.:icon_lol:

Ако денот по утрото се познава уште на почеток сезоната ќе биде изгубена. Не ја гледав утакмицата али од хајлајтсите приметувам одбраната ни е турни ме да кинисам. Непродавањето на Касиљас ќе не кошта сезона, клубот е поголем од секој играч, вака ќе направат само Касиљас да не си замине како легенда на клубот туку причина зошто Реал не освоил ниту една титула оваа сезона. Инаку се шпекулира дека утре ќе се комплетира продавањето на Ди Мариа, така што најпрвин ќе биде позајмен една сезона за 10 милиона а наредна ќе си го откупат со плус 70 милиона, и втората опција ПСЖ ќе даде 40 милиона за Ди Мариа плус Верати, иако не ми се верува второто да се случи со оглед на тоа што Верати им е на листа на играчи кои не се за продажба, заедно со Кавани, Ибрахимович и Моура.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom