Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Крос ќе зборува доста отекувате

Дур не шутира топки не признавам :D

Toni Kroos во текот на говорот - ,, ...Сакам да му се заблагодарам на Баљерн за досегашната соработка ,,
,, ..Реал е најголемиот клуб на светот..Ви Благодарам што ми овозможивте да играм тука,премногу сум среќен што сум во ваков клуб ,,

човек објаснио :)

Си има шмек на скромно дете, алал да му е, едвај чекам да му ја следам играта 90 мин.
Новиот дрес... :cuc:

Глупото е што генерализирате цел фан-клуб, ја лично го кењам Крос уште од полани пошто испадна поголема пичка од Lisa Ann. Од тогаш па навака секоја година да му даваа Ballon d'Or ќе беше исто пошто кога требаше највеќе извиси. Ама вие се фаќате за Спасо кој уште не може да го прежали Озил.[DOUBLEPOST=1405609292][/DOUBLEPOST]

И Гетце беше пичуле па постигна гол вреден СП. :)

Реал му нуделе поголема плата на Лева ама ај агентот си го имал со Баерн па го натерал насила да потпише за Баерн, не дека тој сакал во Баерн. Тој сакал во Реал ама агентот е виновен инаку сега во Реал ќе беше. Ел Нињо арен си? :pos:

Не ти викам дека ќе беше у Реал, туку дека немаше понудите од Реал, Челзи итн, да се отфрлат така лесно ко што направија.

Кажал дека оди во најголемиот клуб во светот. Па и Роналдо го кажа тоа, а не глеам фановите на Јунајтед да м

Имаме ново Сонг вс. Модрич:
Ivan Rakitic - CRACK!
Toni Kross - KATACRACK!

436135.jpg

Kakov tim mu davaat na Karlo za dominacija. Wow.

Nema da ostane Real na 10kata ako se mu ide spored planot na Karlo.

Иначе новиов дрес кога го гледаш од позади, е копија на тој од Германија :D Кога ќе се свртеше не ми беше ич чудно, мислев дека е у дрес на Германија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom