Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пичуле за што бе? Одбил да шутира пенал во финале ЛШ? Споредуваш глупости.

Демек Гетце е со швабски менталитет повеќе од Кросс? Спореди го него со Милер, Швајни, Лам, не е ни пола од тоа. Далеку од таков тип на играч е ама боцна гол за победа на СП.

Да ве почастам со една слика :D Welcome Toni !
10525684_657936920964547_8478713305072249922_n.jpg

10525684_657936920964547_8478713305072249922_n.jpg

Крос ќе даде еврогол на вољеј во текот на сезоната.
mark my words :D

Стварно красно ги излажа, 30 милки за играч шо догодина ќе беше бесплатен[DOUBLEPOST=1405609445][/DOUBLEPOST]

Не си на пазар и пази како се обраќаш, никој тука не нарече глуп претходно. Пази си го речникот малку.

Majstorski gi izigra Rumenige.

Im prodade igrach na najgolemiot protivnik na Baern u ls, i toa Real koj preplakja fudbaleri left and right.

30 milioni za eden od najdobrite diktirachi na igra vo svetot.
Kakov samo zajeb.

Последно уредено:
Ne znam samo zoshto imate gorchina vo ustata ako tolku mnogu ste gi zaebale madrigjani...

Ja mislam deka zemaa igrachishte, so ogled na nachinot na koj frlaat pari.

Ke bide interesno ako pak ve izgazat so Kroos vo lsh...

Ne znam samo zoshto imate gorchina vo ustata ako tolku mnogu ste gi zaebale madrigjani...

Ja mislam deka zemaa igrachishte, so ogled na nachinot na koj frlaat pari.

Ke bide interesno ako pak ve izgazat so Kroos vo lsh...

Која горчина бе? Спасо?

Вие стававте аватари со Крос, позајмен играч ви бил не знам што, како...

Се радуваат на 30милиони ко Херта да се.... па Реал за тотални анонимци дава 40милиони. Ова е кражба кој разбира и самите го знаате тоа но ве пече... па се тешите.:cool:

Ко шо пиша @bayern_fan, реално океј е цената. Не е грабеж од ниту една страна. За играч кој е во последната година од договорот 30м. е добра сума. Секако тука фактот шо тоа е Баерн го прави поскап. Озил на пример, беше многу сличен случај со Кросс во 2010, најдобриот плеј на првенството, уште една година од договор а Реал го зема за 15м. евра, ама од Вердер.

Абе што ме интересира... и без договор да е нему да му ги дадоа 30милиони пак е грабеж... кога некои недокажани играчи таму вредат 30-40милиони Крос вреди 65минимум плус е појак од Озил ко што велеше Боби на времето :rolleyes:

Ко шо пиша @bayern_fan, реално океј е цената. Не е грабеж од ниту една страна. За играч кој е во последната година од договорот 30м. е добра сума. Секако тука фактот шо тоа е Баерн го прави поскап. Озил на пример, беше многу сличен случај со Кросс во 2010, најдобриот плеј на првенството, уште една година од договор а Реал го зема за 15м. евра, ама од Вердер.
Не дупи и ти :pos:
Иљарљменди го зедовте за 40 милиони , факинг Давид Луиз се продаде 50 милиони летото. Можеа да лапнат уште 5 милиони минимум :icon_lol:
Не ви бега уште една титула ЛШ.

У наредни 20 години :icon_mrgr:
Сахин 2.0

Сам себе убијал со постов?
Е? И што ти чуе пачето тебе?

Не ги давам ни јас ни пак татко ми. На крај на сезона пак стои дека Реал е најбогат со најголем прилив на средства. Ако треба и по 50че ќе дава :D

Абе разберите ги, многу им е битна цената. Браќа се со катарлонциве. Нив им даваат процент од секоја продажба, до толку не сфативте?

Абе разберите ги, многу им е битна цената. Браќа се со катарлонциве. Нив им даваат процент од секоја продажба, до толку не сфативте?
Не почнувај сега и со нив да дојдат да објаснуваат тука дека Нејмар е 57м а Суарез 71м :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom