Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ние скапи трансфери, а вие 100 милиони за Бејл и 90 за Хамес. :ROFLMAO:
Ние сме богаташко дете од памтивек.... :P
Не шала на страна добро работат Арсенал со финансиите. Не добиваат чекови од Арапи ниту миљарди од Адидас :rolleyes:

Ние сме богаташко дете од памтивек.... :P
Не шала на страна добро работат Арсенал со финансиите. Не добиваат чекови од Арапи ниту миљарди од Адидас :rolleyes:

Респект за то шо си запазил. Ете сега, колега од фанклубот ја објави веста дека Оспина ќе биде нов топџија. Сигурно го запази на Светското. Давид Оспина, голманот на Колумбија и Ница. За резервна опција е топ.

http://www.nicematin.com/ogc-nice/o...er-avec-arsenal-pour-environ-4m€.1823630.html

Респект за то шо си запазил. Ете сега, колега од фанклубот ја објави веста дека Оспина ќе биде нов топџија. Сигурно го запази на Светското. Давид Оспина, голманот на Колумбија и Ница. За резервна опција е топ.

http://www.nicematin.com/ogc-nice/ogc-nice-david-ospina-va-sengager-avec-arsenal-pour-environ-4m€.1823630.html
Очекував Очоа да го земете... слободен агент е. Ама ко што реков имате кеш сега... 4милиони земате од карти за утакмица. :)

се спремаме :)
10550860_656813837743522_2719621526109133195_n.jpg

за

10393671_656813824410190_4054596888299223784_n.jpg

Кедира ќе си оди изгледа..
ДиМарија ќе остане

Спред најновите случување таа разврска е најверојатна..
А и гледам од продавницата на Бернабе го повлекле од продажба дресот со број 6

Румениге потврдил дека Крос го напушта Баерн ова лето поради тоа што не сакаат да го дадат гратис наредното лето.

Утре ваљда официјално. :)

Изгледа Конте си дал отставка :eek:

Мората би требало да бара нов клуб, јас би сакал тој да биде од Примера

Конте си иде - Видал во Јунајтед.
Видал им е поевтин на Јунајтед - Ди Марија не.
Видал во Јунајтед - Ди марија не.
Ди Марија ќе зима повисока плата - За Видал не знам не сум у тек.
Еден е Конте!

Демек Ди неможе у ПСЖ ради финансиски фер плеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom