Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе кога одиме со желби

______________Очоа

Карвахал - Пепе/Варан - Рамос - Блинд

______Модрич - Верати - Ди Мариа

______________Итурбе

______Бејл____________Роналдо/Хесе

Последно уредено од модератор:
Да ве види некој од страна вас сериозните за составиве(дретика е будала), ќе ни се скинат од смеење. Абе луѓе, тимов да нема ниту еден трансфер, дали аут или ин, пак ќе сме први кандидати за да освоиме ЛШ догодина.
А ние тука филозофираме за Итурбе, Јутубе, Крос, Верати, Погба, Фалкао и Хамес да сме ги имале.
Трајте си свиркајте си. Може само да се пополни место доколку некој сака да си оди и тоа е тоа. Имаме тип топ спецкан тим.

И да,некако Перез бира играчи кои го имаат тој мадридизам во нив...
...

Ги бира жими неговиот мадридизам. Ако е така Каљехон не требаше да биде продаден. Бензема да не има мадридизам у него? Ако е така требаше он да лета. Перез и бирање според тој криериум, неспоиво.

Што сте му се намерачиле толку на Ангеле? Ако сакал да иде ќе идеше лани. Ја сум убеден дека ако сега замине тоа е затоа што на клубот му требаат пари за евентуално ново засилување.

Треба двајца нови играчи, да се освежи тимот и толку. Ете го Крос, уште еден шпиц и ајт со здравје.

и да зееме некој и да не зееме пак ќе имаме најјак состав догодина, се надевам ја бар шпиц да купиме најпотребен ни е, иначе сегде сме покриени со 2 играчи.
Анчелоти ми делува на тип што нејќе да менува многу у составот, али Перез за маркетинг ќе мора да купи некој , тоа се знае
Бејл лани ни 50 % не играше, без претсезона, пола беше повреден. За оваа сезона најавува дека ќе биде 100 %
знам само дека Барса пак ништо нема да освои следнава сезона :) исто и Манчестер јун. :D ќе фајќаме сеир.
17/18 август е супер купот на Уефа, тука мора да почнеме со трофеј па после ќе клизаат, Роналдо има месец дена да се "рекуперира" и со еден нов шпиц ваљда ќе да е Фалкао може да почнеме.
за Крос уште мислам дека ќе бидат џабе фрлени пари, кога догодина ќе може за беспари да дојде, макар да прееска читнав дека кога го прашале за трансфер у Реал се насмевнал па рекол дека нема да збори ништо се до крајот на свтесково

Топ си е што го бараат Крос бе како џабе фрлени пари не сте ми јасни. Па Алонсо веќе во години нема ваљда да игра 50+ утакмици оваа сезона. Исто така ќе е посклон на повреди... плус дрвата Касемиро и Иљара ќе бидат позајмени негде пошто не се квалитет да го заменат. 100% еден од Кедира и Ди Марија ќе биде шитнат. Недај боже се повреди Модриќ баба ми ќе игра...

Ди Марија треба да е будала да не види дека ќе има место за него да игра. Ете Хесе до полусезона е повреден позиција плус да игра на крило да ги менува Кики и Бејл ако се знае дека Кики влече повреда на коленото а Бејл е стакленко :D

Туку тука е проблем за $$$... ваљда му нудат помала сума од тој што бара исто ко Озил. Па неможе така лесно да се уценува Реал... ако не му одговара нека си оди кој ќе даде 60че за него ако не ќе седи до крајот на договорот за 3милиони така би му направил јас да сум Перез.

Ди Марија треба да е будала да не види дека ќе има место за него да игра. Ете Хесе до полусезона е повреден позиција плус да игра на крило да ги менува Кики и Бејл ако се знае дека Кики влече повреда на коленото а Бејл е стакленко :D

Туку тука е проблем за $$$... ваљда му нудат помала сума од тој што бара исто ко Озил. Па неможе така лесно да се уценува Реал... ако не му одговара нека си оди кој ќе даде 60че за него ако не ќе седи до крајот на договорот за 3милиони така би му направил јас да сум Перез.

Не може, ама ај гледај малце појасно на работите.
Перез даде 94 милиони за Роналдо.
Перез даде 90 милиони за Бејл.
Перез даде 40 милиони за Иљараменди.

Ди Марија одигра ѕверска сезона, и во најбитната утакмица на Реал во последниве 10 години во ЛШ, тој ги засени Роналдо и Бејл.
Дечкото заслужува поголема плата, не знам колку бара, само да не е некоја нерезонска сума во износ на Бејл или Роналдо.

Не може, ама ај гледај малце појасно на работите.
Перез даде 94 милиони за Роналдо.
Перез даде 90 милиони за Бејл.
Перез даде 40 милиони за Иљараменди.

Ди Марија одигра ѕверска сезона, и во најбитната утакмица на Реал во последниве 10 години во ЛШ, тој ги засени Роналдо и Бејл.
Дечкото заслужува поголема плата, не знам колку бара, само да не е некоја нерезонска сума во износ на Бејл или Роналдо.
Јасно ги гледам работите... зборам за играчи на Реал... не за Леви и остала багра евреи што го кидаат Перез. Мислата ми беше дека години наназад нема курчење со барање плати и поставување ултиматуми од играчи на Реал. Најголемите звезди ко Робињо,Озил го јадеа курот што се курчеа...

Јасно ги гледам работите... зборам за играчи на Реал... не за Леви и остала багра евреи што го кидаат Перез. Мислата ми беше дека години наназад нема курчење со барање плати и поставување ултиматуми од играчи на Реал. Најголемите звезди ко Робињо,Озил го јадеа курот што се курчеа...

Па понекогаш кога ве читам си мислам дека сите имате по 15-16 години..па како не научивте дека се е пари во фудбалот тоа чудо нешто, какви курчења,каков мадритизам какви глупости...и Озил и Игуаин и Робињо се продадоа бидејќи беа понудени голема сума на пари каде што можат да се пополнат неколку дупки а не дека се курчеа или не знам шо...и Ди Мариа (ако се продај) ќе биди поради тоа што некој клуб ќе понуди огромна сума на пари која никогаш повеќе нема да ја земат за овој играч, а не поради незадоволство и глупости...се знае дека се е бизнис и пари и нормално е Реал Мадрид да напрај некаков јак трансфер на лето за да има што да кажваат медиумите и да се продаваат нови дресој и разни триста глупости...

И не ги даде Перез од џеб парите бидејќи Реал Мадрид е акционерско друштво составено од група акционери(спонзори) и тие сите заедно го сочинуваат Управниот одбор на АД кое одлучува за наредните потези на клубот ..тоа значи дека Перез сам не одлучува ништо, ова не е Челзи па ајде Абрамович ќе си игра курташак со парите

The report goes on to add that Real Madrid are unwilling to meet the €45 million paid by Monaco last summer, but Falcao, despite signing a five-year deal that paid him €14 million per season, inserted a clause into his contract that stated that Monaco were obligated to negotiate should Real Madrid come calling.

The report further added that while they are currently in negations, per Falcao’s request, Real Madrid may hold off on finalising the transfer of the player until December, so that they can observe how his surgically repaired knee is holding up under constant strain, which includes the French Ligue 1 and the Champions League, which would leave him cup tied.

Real Madrid’s injury concerns were lessened following the announcement by physiotherapist, Joaquin Juan, who confirmed to Spanish sports daily, AS that Falcao’s knee is perfect.

http://www.insidespanishfootball.co...onaco-negotiating-transfer-of-radamel-falcao/

Тоа значи дека до зимата Реал нема да има нов напаѓач, и ако не се купи некој кој би му бил замена на Бензема, веројатно и Мората останува. И 45 милиона ќе треба да се платат.[DOUBLEPOST=1404360689][/DOUBLEPOST]А да, и ако на Фалкао му дадат од 10 до 14 милиона, ем повреден ем накај 30 ка, а Ди Мариа го остават со 3 милиона, кој нормален би останал да игра за истиот тим?

И не ми е јасно, зошто мора да биде Фалкао?

Последно уредено од модератор:
g0307.d0a08286b67b5f9ceae2ce137db5e569.jpg

Готово е. Реал и Баерн постигнале договор за Крос. Трансферот ќе биде официјализаран кога Германија ќе завршат со настапите на СП.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom