- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Baloteli da se zemi![]()
Да чисти копачки и да мести мрежи на стативи ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Baloteli da se zemi![]()
I goloj da klavaДа чисти копачки и да мести мрежи на стативи ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I goloj da klava
И да,некако Перез бира играчи кои го имаат тој мадридизам во нив...
...
Ди Марија треба да е будала да не види дека ќе има место за него да игра. Ете Хесе до полусезона е повреден позиција плус да игра на крило да ги менува Кики и Бејл ако се знае дека Кики влече повреда на коленото а Бејл е стакленко
Туку тука е проблем за $$$... ваљда му нудат помала сума од тој што бара исто ко Озил. Па неможе така лесно да се уценува Реал... ако не му одговара нека си оди кој ќе даде 60че за него ако не ќе седи до крајот на договорот за 3милиони така би му направил јас да сум Перез.
Јасно ги гледам работите... зборам за играчи на Реал... не за Леви и остала багра евреи што го кидаат Перез. Мислата ми беше дека години наназад нема курчење со барање плати и поставување ултиматуми од играчи на Реал. Најголемите звезди ко Робињо,Озил го јадеа курот што се курчеа...Не може, ама ај гледај малце појасно на работите.
Перез даде 94 милиони за Роналдо.
Перез даде 90 милиони за Бејл.
Перез даде 40 милиони за Иљараменди.
Ди Марија одигра ѕверска сезона, и во најбитната утакмица на Реал во последниве 10 години во ЛШ, тој ги засени Роналдо и Бејл.
Дечкото заслужува поголема плата, не знам колку бара, само да не е некоја нерезонска сума во износ на Бејл или Роналдо.
Јасно ги гледам работите... зборам за играчи на Реал... не за Леви и остала багра евреи што го кидаат Перез. Мислата ми беше дека години наназад нема курчење со барање плати и поставување ултиматуми од играчи на Реал. Најголемите звезди ко Робињо,Озил го јадеа курот што се курчеа...