Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
нека отпаднат таму Шпанија ajде..има играчи кои се европски шампиони и треба да одморат :D

^и Португалија не би било лошо да отпадне...

Знаете што приметив од утакмицата Германија - Португалија? Кедира си држеше позиција задни везни, не трчаше напред да усеруе акции. Па зашто истото не го прави и во Реал, туку мора напред да иде? Зашто ме тера да го хејтам? Не сум ја крив.

Знаете што приметив од утакмицата Германија - Португалија? Кедира си држеше позиција задни везни, не трчаше напред да усеруе акции. Па зашто истото не го прави и во Реал, туку мора напред да иде? Зашто ме тера да го хејтам? Не сум ја крив.
тренерот ја игра таа улуга

10369072_858171814211925_3146719587794721877_o.jpg

Интересна понуда, посети на Винсенте Калдерон и Камп Ноу

Манџо ни треба на нас бе, заебите Суарез. Ќе се угушат со Роналдо и Бејл. Манџо ти е гол играч, добар и со глава и со нога. Нека ја искористат шансава што му дадоа метла у Баерн.

Ако е така според мене Бејл и Роналдо требаше да се угушат со оглед на тоа колку сакаат да шутираат на гол али Карлито им најде различни улоги, го префрли Роналдо како полушпиц/шпиц.

Додека не го видиме како функционира со нив не можеш да кажеш дека некој подобро би се снашол од друг. Суарез и Манџо се слични во поглед на тоа колкав притисок вршат врз дефанзивците, особено Суарез каде што не смееш да погрешиш кога играш против него, хинт Англија вчера.

Сепак мислам дека Суарез е моментално најдобар напаѓач во светот, едноставно гризе. ама не верувам дека ќе дојде во Реал летово.

^ Не викам дека не е најдобар напаѓач. Ама Роналдо-Суарез-Бејл е страшна тројка само на хартија, мислим дека никако не би се снашле сите у ист тим.
Додека пак Манџо е профил на играч кој му треба на Реал, играч кој покрај брзи крила како што се Роналдо и Бејл одлично би дошол у шеснаесетник.

Ливерпул ќе го купувал Бензема. Имено, ќе го нуделе Суарез плуз доплата од 50 милиони фунти.

Кој глуп судија...аууу..веќе требаше да биде Бенз најдобар стрелец...како и што напоменав пред почетокот на свеЦко

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom