Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
се зборува Кедира-Модриќ -Иско во средината
ДиМарија и Бејл крила,и Роналдо истурен....

менување формација во финале...хммм

Ич не ми се свиѓа составов!!!

јас мислам дека Бенз сепак ќе игра..нешто ми кажува на тоа :D

10291190_10150596429034953_4243299437543139400_n.jpg

VAMOS !!!

Слушајте SER у живо бе, последно кажаа дека Кедира сигурно ќе игра, за Бензема ќе решат у задњи момент.

http://www.cadenaser.com/player_radio.html

Исто кажаа дека Арбелоа им е воџа на фановите што биле пред хотелот. :pos:

Znaci sredinata e modric kedira di maria

Bejl benzema ronaldo

Ili

Modric kedira isco
Bejl di maria
Ronaldo

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Многу години се чекаше вакво нешто,многу разочарувања,многу порази,многу понижувања,многу политики,многу неправди,многу тренери,многу трансфери.И вечерва ќе биде многу тенка линијата како што пишаа погоре измеѓу успех кој ќе биде најголем изминативе 12 години и ќе ја круниса сезонава како успешна земајќи ја во предвид веќе освоената титула во купот или пак ќе биде едно од најголемите разочарувања што ќе ги паметам како навиивач на Реал,не поради тоа што сме изгубиле во финалето туку што тоа ни го направил две класи подоле од нас тим како Атлетико.
Да бидеме реални,Реал годинава заслужи титула во ЛШ,го порази шампионот на Италија во групи,вицешампионот на Германија и ЛШ и го демолираше шампионот на Германија и ЛШ на негов терен,повеќе од тоа и неможе.
Очекувам да дадат се од себе и сите до еден,сигурен сум дека Рамос,Роналдо,Ди Мариа ке го направат тоа ама очекувам многу повеќе желба од оние кои се релативно помлади како Варан,Иско,Модриќ,Бејл,очекувам од нив многу жар и желба во нивната игра и перфектна утакмица.
Атлетико ке дадат се од себе,бар тоа мора да им се признае сезонава дека Симеоне ги направи да се борат до последниот атом на силите само за да победат,ама Симеоне и Атлетико го имаат Реал на спротивната страна со Роналдо,Бејл,Рамос,Касиљас и Анчелоти како човек кој веќе знае како се освојува Лига на Шампиони.
Осмата и Деветтата ги памтам,вечерва шанса сите да бидеме сведоци на легендарна DECIMA нешто што ниеден од тимовите не е ни блиску.
Како и да е,ДЕН Д за Реал,ден најбитен во изминативе години,ден кој мислам дека ќе ја одлучи судбината на многумина во тимот,а би требало,ден во кој се пишува историја.
!HALA MADRID!!A POR LA DECIMA!
859552_10200125386874611_2068456782_o.jpg

Ич не ми се свиѓа составов!!!
И мене, али она со Роналдо во напад иде во предвид само ако Бензема не може да стартува, сигурно дека нема да го менува триото BBC во најважниот натпревар во сезоната. А и поарно Роналдо во напад отколку Мората.

И мене, али она со Роналдо во напад иде во предвид само ако Бензема не може да стартува, сигурно дека нема да го менува триото BBC во најважниот натпревар во сезоната. А и поарно Роналдо во напад отколку Мората.
Искрено повеќе би го играл Мората. На многу ќе им падне смешно, али Роналдо е максимално ограничен како класичен шпиц. Најограничен е на таа позиција, иако е најснаодлив, најрешителен, висок и све остало. До сега неколку пати го имам гледано и ниту еднаш Роналдо не бил Роналдо на таа позиција. Плус и паузава, а и неиграњето на Ди Марија во среден ред, туку на крило после долго време. Бејл изглеа лево ќе почне, исто многу ретко игра. Неиграњето заедно на Кедира и Иско.... и ред други работи.
Многу ми е страв.

А демек сите да беа на своите позиции 3-0 ќе тепавме(Челзи без пола состав ги тепаше Бајерн 04 на нивен стадион).... од баскијците си патиме. Едниот доби жолт да не игра а другиот неуме да игра :icon_lol:

Hoy jugamos con Casillas,Varane, Ramos,Coentrão, Khedira, Cristiano Ronaldo,Benzema,Bale,Carvajal, Modric y Di María

Аман бе пичкаму уживајте малце, анализирате на 1 час пред финалето во Лига на Шампиони. Кур ве боли ова не се доживува секој ден, баталете анализите кој сака нека игра, вдишете ја малце атмосферата и опуштете се :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom