Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Igor Filevski via ТОПКИ
3 hrs ·
Да резимирам, пред стартот на Финалето. Вечерва очекувам дека Атлетико ќе го победи неочекувано лесно Реал. А зошто? Се` е запишано во текстот... само како резиме на се` досега кажано од мене сезонава!

Се слагам!

колку е само интересно...како 1 натпревар може целата сезона и сезони наназад да ја направи НАЈДОБРА или сезоната да биде едно големо разочарување...

Igor Filevski via ТОПКИ
3 hrs ·
Да резимирам, пред стартот на Финалето. Вечерва очекувам дека Атлетико ќе го победи неочекувано лесно Реал. А зошто? Се` е запишано во текстот... само како резиме на се` досега кажано од мене сезонава!

Се слагам!

Нека драпа мадиња...

на 3 часа пред најбитната утакмица решивте текстови од Филе да читате?

ма немој да ме јебеш бре....

Играчите на Реал како Марсело,Роналдо,Рамос,Пепе ќе се чувале за европско,бидејќи Реал кога тогаш ќе стигнал на европскиот врв( ама не вечер).....:cuc::cuc:

го згрешил клубот и играчот.........

на 3 часа пред најбитната утакмица решивте текстови од Филе да читате?

ма немој да ме јебеш бре....

Играчите на Реал како Марсело,Роналдо,Рамос,Пепе ќе се чувале за европско,бидејќи Реал кога тогаш ќе стигнал на европскиот врв( ама не вечер).....:cuc::cuc:

го згрешил клубот и играчот.........

А и ти го згреши првенството. :D

на крај Кедира ќе биде стартер....

Igor Filevski via ТОПКИ
3 hrs ·

Се слагам!

Линк од книгата во која што е напишан текстот на Филе за вечерашниот меч

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom