Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе игра место Чаби?

Кој ќе игра место Чаби?

Illaramendi :oops:

10371981_10152489084797164_4620020394226863972_n.jpg

Let's GO!

#APorLaDecima

Последно уредено:
Карим го обработил последниот тренинг,Пепе не издржал и 99% нема да игра...

Јес да Варан е(беше) стрворен за големи натпревари,ама сепак ќе е хендикеп рушењето на тандемот Рамос-Пепе моментално....
он и Иљара ми се некако нај не стабилни алки

Вечер пред историската 10ка сме...толку денови, години а и време потрошено тука, сме делеле и добри и лоши моменти, мислам дека време е да се израдуваме на вистинското, на она за кое чекавме толку време и притисоци а останавме лојални и доследни до крај.

Значи се ширеа дезинформации на велико последниве недели, али еве испадна дека Арда и Коста тренирале без никаков проблем, пред некој ден официјално ,,демек,, од Атл. Мадрид изјавиле дека Коста нема да игра ама еве испадна се во ред, ваљда нешто такво пробувавме и ние преку повредата на Роналдо. Шо се однесува до Пепе, ќе биде хендикеп, одлични партии пружи оваа сезона освен против Атлетико и Барса каде е главна мета на провокации на противничките напаѓачи, така да утре еден терет помалце од могући испад. Несомнено дека двете екипи ќе дадат се од себе, финале е ова, традицијата е на наша страна а и Симеоне колку и да беше успешен сезонава не би требало да го изненади Анчелоти... се читаме утре!!!

Vidi ne znam sto i kako mislite no, varan ke odigra odlicno dokolku go meni pepe.

Illaramendi ke si ja igra svojata pozicija i ke odigra kolku mu se moznostite, nema da bide istiot od mecot so Dortmund.
Mark my words.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Абе, ќе не даваат ли на Мтв или пак ќе треба сопкасти да бараме.

Абе, ќе не даваат ли на Мтв или пак ќе треба сопкасти да бараме.
20.00 (МРТ-1) фудбал, ЛШ финале, студио - (вод: Т.СТОЈАНОВСКИ)
20.45 (МРТ-1) фудбал, ЛШ финале: РЕАЛ М-АТЛЕТИКО М. - (ком: Д.НИКОЛОВСКИ / Г.МИЛКОВСКИ)

20.00 (МРТ-1) фудбал, ЛШ финале, студио - (вод: Т.СТОЈАНОВСКИ)
20.45 (МРТ-1) фудбал, ЛШ финале: РЕАЛ М-АТЛЕТИКО М. - (ком: Д.НИКОЛОВСКИ / Г.МИЛКОВСКИ)
Ништо ич... чим не е Калински нема да биде интересно за слушање.(n)

ДА СЕ БИДЕ ИЛИ ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПОБЕДА ПОБЕДА И САМО ПОБЕДА.....
па кој курац биле Атлетико,до лани 20 години не знаеа шо е победа над Реал....

PORRRRRRR LAAAAAAAAAA DECIIIIIIIIIIIIIIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALA MADRID!
се слушаме утре дента! :D :D :D:vozbud::vozbud::vozbud:

Џабе се анализира кога е таков фудбалски меч што која било екипа може да победи која било екипа. Како и да е ќе се урла вечер.
D-Day :D
Vamos !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom