Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
тренира се како што треба..цела недела..и сега пред утакмицата осетил некоја болка..и ради претпазливост...
кој му курац..,и нека тренира пак 1 недела,и пред следната утакмица пак исто? пффф

И следната утакмица хет-трик и Ла Децима.

Колку се паднати во форма страшна работа

формата им е падната ептен...немат никаква течност во играта...
Роналдо 20 дена не е играл утакмица..и во финалето секако дека нема да изигра добра утакмица...(дај боже да не е така)
Ама мислам дека требаше денес да играат како за во финалето пример..неможе тимот не изиграл 1 добра утакмица(играчите што треба да бидат во финалето) и да очекуваш БУМ од нив..

Нека влезе бар 2-30 минути во второ ако е способен.

Нека влезе бар 2-30 минути во второ ако е способен.

Неможи, не е ни во замени.[DOUBLEPOST=1400339621][/DOUBLEPOST]Tesko nas ako igrame I sabota ko na poslednive 4 utakmici.. ova e veke sramota[DOUBLEPOST=1400340218][/DOUBLEPOST]Ајде и Бензио отиде јабана

Последно уредено:
ДиМарија -најдобар асистент во лигата
Роналдо-Најдобар стрелец во лигата

Мората даде два гола, ама премногу накурчено ми делуе у последно време. Себичњак невиден, па откако го исвирка публикава му текна дека треба да додава.

Бетер од тие на Бернабе се прајте, баш од овие 2 утакмици најдовте да оценувате кој бил во форма

Иљара солиден е на природната позиција. Се надевам и верувам дека достојно ќе го замени Чаби во финалето. Варан исто добар денес и Рамос секако. Која ѕверотиња е последниов месец :cuc:

Не би требало да биде нешто сериозно со Бензема, а за Роналдо сигурен сум дека ќе изгине во Лисабон

Бетер од тие на Бернабе се прајте, баш од овие 2 утакмици најдовте да оценувате кој бил во форма

Иљара солиден е на природната позиција. Се надевам и верувам дека достојно ќе го замени Чаби во финалето. Варан исто добар денес и Рамос секако. Која ѕверотиња е последниов месец :cuc:

Не би требало да биде нешто сериозно со Бензема, а за Роналдо сигурен сум дека ќе изгине во Лисабон

Ма Роналдо 100% игра, секако ни вети титула, па сеа да видиме :D

Бензема да не е сериозно со мускулот.....оти не би можел да го трпам Мората во финале ЛШ.

Диего Коста и Арда Туран прерано излегоа од игра.

Диего Коста и со повреда влезе во натпреварот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom