Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
За во финале се молам да ни тргне во напад па да дадат еден два гола на брзина , ако играме на тактика ќе ја усере босот .. кој измени ги прави не е нормален ...

Иљарменди или Иско за во финале или можеби двајцата во прв состав незнам кој од кој е подобар.
Роналдо му требаа 13125125 шанси за еден со пета да даде,Варан ко курац црн позади ја гледа цела сезона и кога игра и кога не игра,што да кажам 100 шанси имавме и на крај еден ебан Атлетико да земе титула

Сите ги криват иско , иљара , роналдо , па и варан , никој не го криви дупето марсело ... ако го дадат коентрао летово знам само гадно ќе се заебат .

Ја незнам шо не си почна со составот против Баерн, зошто мораше да менува...ај барем бод спасивме :pos:

НЕЗНАМ кој кур го смена составот КАРЛО!!!!!!!!!!

Игра со Иљара и Чаби а сите знајме дека не оди кога се заедно. Циркузанто Марсело пак игра после 2 животни натпревари на Коентрао. ЕПА УПИЧКУ МАТЕР!

Ги шитнаа Роналдо, Марсело и Варан шансите за титула.
Одамна вака не сум се накурчил на првиов, се изнапромаши а им се изнаиздра на другите шо не подавале.
Ма да сите шо играа беа ко муви без глави, катастрофална утакмица. Без Лукица средината ни е триесет пати послаба. Иско е муле, шо сакате кажете, катастрофално игра на последниве утакмици. :tapp:

После незнам колку време ќе се дрзнам да го искритикувам Роналдо. Џабе му е голот, денес беше најслаб на терен. На 0-0 ситуација 1 на 1 со голманот ја утиња и од тогаш се идеше во надолна линија и за него и за тимот. Ме потсети утакмицава на таа една со Осасуна мислам дека беше сезонава, или можеби друг тим кога исто Роналдо промаши 1 на 1 ситуација на резултат 0-0 и не тепавме, туку заврши нерешено 2-2.
Срамота.

Вака не се освојува титула. У една од најважните утакмици играа курот и им дозволуваат на Валенсија да ни дава два гола.

Уште само едно нешто имам да кажем, Марсело :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Победа или нерешено сеедно беше битно е да ги освоиме останатите 9 бода со што би имале 92 и доколку Барселона тепа до крај би имала 91 но тука пред се зависи од нас дали ќе ги освоиме останатите бодови и најмногу зависи од Атлетико.

И на Парехо сестрата да му ја ебам, не промаши сезона а да не ни бапне клучен гол.
Хуанфран отиде у Атлетико, али овој смени три тима и у сите три игра ко ненормален против Реал.
Па уште не ги слави головите, мрш пичка ти материна, веќе си направил штета.

Пике попрво ќе си ја шутира како со Баерн отколку на Реал да му даде титула

Останатите да ги тепаме и Барса да тепа последно и пак сме први, ама како играа денес кој знае дали и на останатите нема да кикснеме :D

А и то гомнарот Парехо забораив да го спомнам вечерва играше ко да му е последна пичка му материна до крај на животот у рајо ваљекано да игра никад ЛЕ да не види

едина пречка тука мене ми се гледа Валекано..да не ги спасуваме...

И ДА,КОГА ЌЕ РАЗМИСЛИШ ПОУБАВО,СПОРЕД РАСПОРЕДОТ НА ТАБЕЛАТА,БАРСА МОРА ДА ИГРА НА ПОБЕДА ПРОТИВ АТЛЕТИКО...
Мада мислам дека циганите кје го кркат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom