Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Јас за прочка во Прилеп Диего Коста ќе бидам преправен.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Диего Коста или тој со брадата камиказата-црвен картон вечер.толку од мене.
не очекувам многу-нерешено е добро,ама за да докажеме кој е кој-мора победа...

Nekoj da ne se sekava kolku vreme tocno imase prodolzenie na prvata utakmica vo prvo poluvreme a isto i vo kupot?

Ајде пак да набиваме комплекси, одлучувачкиот натпревар за нова Примера е пред нас, пациентите мора да ги згазиме...There is one and only team in Madrid!(y)

Hoy jugamos con Diego López, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Ronaldo, Benzema, Bale, Xabi Alonso, Arbeloa, Modric y Di María

ми се допаѓа што го игра Арбелоа место Карвахал ради искуство,и Коентаро место Марсело пошто Коентаро е 3 пати подобар до одбрана :)

идеме на 33та! HALA MADRID! :D

Koga epten go forsirame toa deka e kluchen bla bla ne znam kakov natprevar, chesti kiksirame. Vi rekov ubavo kjutete.

Искрено мислев дека ќе го стави Касиљас :unsure:

Карло јасно кажа, Касиљас ЛШ и купот , Диего ЛаЛига. Е сега не сум сигурен али мислам дека даде интервју во кое кажа дека Икер има шанси да брани во лигата доколку поминеме понатаму во ЛШ, полуфинале/финале со цел да добие на утакмици. Така да Касиљас ваљда ќе го видиме понатаму.

Е сега искрено не ми се свиѓа што започна со Коентрао. Прво се понаша како да не му се игра за Реал повеќе, второ нема играно одамна, трето нема играно со Рамос и Пепе и икс други причини. Можеше да започне со Арбелоа како лев бек и Дани како десен кога веќе Марсело е тапа.
Се си мислам дека Коентрао ќе се изглупира и ќе направи црвен или нешто.

Знам дека че има црвен картон, се надевам хуанфран че добија 8|. Дојде утакмицата! Од Денеска започнува тоа што го трубам од октомври месец. .....Triple madafaka!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom