Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
1794809_649780081751355_532340847_n.jpg

Поздрав од врвот :love:

@ElNinho каков викенд а?

Реал победи, Барса и Атлетико изгубија а и Металург ги победи каталонските рукометаши, кажи а? :cool:
Или ова последново не е и којзнае што? :cautious:

@ElNinho каков викенд а?

Реал победи, Барса и Атлетико изгубија а и Металург ги победи каталонските рукометаши, кажи а? :cool:
Или ова последново не е и којзнае што? :cautious:

Е за Металург баш и не е битно, пошто Вардар е срцето на Скопје, клубот за кој што навива главниот град, клубот кој што е бренд, како што е Реал во Мадрид и Шпанија ;)

Е за Металург баш и не е битно, пошто Вардар е срцето на Скопје, клубот за кој што навива главниот град, клубот кој што е бренд, како што е Реал во Мадрид и Шпанија ;)
Сепак да се разбереме Металург го постигна најголемиот успех до сега во машкиот клупски ракомет .

Исто така не смее се заборави и победата на Кастиља на Ла Ромареда против Сарагоса и излегувањето од зоната за испаѓање. Бурги какво голче им даде, секоја чест и плус презимето(Франко) ептен ми се свиѓа :love:
После очајниот старт(7 бода во првите 14 меча) под водство на Торил, со новиов тренер Хозе Мануел Диаз успеаја да соберат 26 бода во наредните 13 кола и да се искачат на 17-тото место.
Само на еден бод сме од најјаката школа во Светот
proxy.php

Абе само на мене ли ми личит Иљараменди на глумецот од Аватар Sam Worthington :LOL:
Мене ми личи дека секогаш кога има топка ќе се сокрши самиот :pos:

Утре Карло ќе ги има на располагање сите играчи и се надевам дека ќе завршиме работа уште на првиот натпревар знаејќи колку тешко играме во Џермани, не очекувам поголеми промени во составот 4-3-3 како и досега...би требало да играме да дадеме гол во гости.

РОНАЛДО СЕ ВРАЌА ПОСЛЕ СУСПЕНЗИЈАТА!
Кристијано во дресот на Реал Мадрид денес ќе се соочи со својот вкупно 47ми противник. Досега постигнувал голови против 45 од 46 те противници.
Можете ли да погодите против кого нема дадено гол? - Против Динамо Загреб.
Останатите: Ajax, Almería, Apoel, Athletic, Atlético, Auxerre, Barcelona, Bayern, Betis, Borussia, Celta, Copenhague, CSKA, Deportivo, Elche, Espanyol, Galatasaray, Getafe, Granada, Hércules, Juventus, Levante, Lyon, Málaga, Mallorca, Manchester City, Manchester United, Marseille, Milan, Murcia, Osasuna, Ponferradina, Racing, Rayo, Real Sociedad, Sevilla, Sporting, Tenerife, Tottenham, Valencia, Valladolid, Villarreal, Xerez, Zaragoza y Zúrich се екипите кои го почувствувале шмекот Кристијано Роналдо да им постигне гол.

РОНАЛДО СЕ ВРАЌА ПОСЛЕ СУСПЕНЗИЈАТА!
Кристијано во дресот на Реал Мадрид денес ќе се соочи со својот вкупно 47ми противник. Досега постигнувал голови против 45 од 46 те противници.
Можете ли да погодите против кого нема дадено гол? - Против Динамо Загреб.
Останатите: Ajax, Almería, Apoel, Athletic, Atlético, Auxerre, Barcelona, Bayern, Betis, Borussia, Celta, Copenhague, CSKA, Deportivo, Elche, Espanyol, Galatasaray, Getafe, Granada, Hércules, Juventus, Levante, Lyon, Málaga, Mallorca, Manchester City, Manchester United, Marseille, Milan, Murcia, Osasuna, Ponferradina, Racing, Rayo, Real Sociedad, Sevilla, Sporting, Tenerife, Tottenham, Valencia, Valladolid, Villarreal, Xerez, Zaragoza y Zúrich се екипите кои го почусвствувале шмекот Кристијано Роналдо да им постигне гол.
Мамиќ има наместено да не даде гол против Динамо .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom