Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ElNinho каков викенд а?
Реал победи, Барса и Атлетико изгубија а и Металург ги победи каталонските рукометаши, кажи а?
Или ова последново не е и којзнае што?![]()
Сепак да се разбереме Металург го постигна најголемиот успех до сега во машкиот клупски ракомет .Е за Металург баш и не е битно, пошто Вардар е срцето на Скопје, клубот за кој што навива главниот град, клубот кој што е бренд, како што е Реал во Мадрид и Шпанија![]()
Мене ми личи дека секогаш кога има топка ќе се сокрши самиотАбе само на мене ли ми личит Иљараменди на глумецот од Аватар Sam Worthington![]()
Мене на абортиран Чаби ми личи.Абе само на мене ли ми личит Иљараменди на глумецот од Аватар Sam Worthington![]()
Мамиќ има наместено да не даде гол против Динамо .РОНАЛДО СЕ ВРАЌА ПОСЛЕ СУСПЕНЗИЈАТА!
Кристијано во дресот на Реал Мадрид денес ќе се соочи со својот вкупно 47ми противник. Досега постигнувал голови против 45 од 46 те противници.
Можете ли да погодите против кого нема дадено гол? - Против Динамо Загреб.
Останатите: Ajax, Almería, Apoel, Athletic, Atlético, Auxerre, Barcelona, Bayern, Betis, Borussia, Celta, Copenhague, CSKA, Deportivo, Elche, Espanyol, Galatasaray, Getafe, Granada, Hércules, Juventus, Levante, Lyon, Málaga, Mallorca, Manchester City, Manchester United, Marseille, Milan, Murcia, Osasuna, Ponferradina, Racing, Rayo, Real Sociedad, Sevilla, Sporting, Tenerife, Tottenham, Valencia, Valladolid, Villarreal, Xerez, Zaragoza y Zúrich се екипите кои го почусвствувале шмекот Кристијано Роналдо да им постигне гол.
На Бернабе не играше против ДинамоМожете ли да погодите против кого нема дадено гол? - Против Динамо Загреб.
Ама играше на Максимир, кога Ди Мариа даде гол за победа од 0-1На Бернабе не играше против Динамо![]()