Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Пепе според мене во моментов е во најдобра форма од кога е во Реал. Затоа не веруем дека Анчелоти е до толку туп да го пушти на утакмицава и со евентуален жолт картон да го изгуби за со Барса.

Никогаш не вели никогаш :D

Еден од Рамос/Пепе би требало да пушти, нема дотолку да ризикува според мене. Туку нека одмори барем двајца стандардни во срединава.

Јас сретнав демек идеја на Клемент било да ги пуштат Роналдо и Бејл напред без класичен шпиц а Иско да игра ко лажна 9-ка. Ма да не ми се верува дека ќе се прават многу претумбации. Максимум 2-3 промени од стандардните а и Ди Марија мора да почне да им се даде гол на мајмуниве и после катанаџо.

таа е таа жива вистина..
Никој -ама БАШ НИКОЈ не го цени Диего..
Тоа се виде и минатиот викенд тука...
Неколку искоментираа дека Икер требало да се врати,као демек Икер ќе ги бранеше головите од Виљареал,што 99% никој не ги брани...

Чим Икер фати 1 на 1 одма :drk: ,
а Диего тоа го прави во тешки утакмици по 2-3 пати минимум..

Јес да Икер е икона,и јас го ценам многу,ама со тоа што шпанците мнгоу го форсираат Икер а не го ценат Диего ни 2% почнуваат негативности за Икер да ми преовладуваат...

1779272_719195378111263_1790884394_n.jpg

Време е да се прекине таа серија на Атл. Мадрид непоразени на домашен терен. :)

Нема да е овај составот ... мислам дека ќе го пушти Иско прва да игра вечерва , а и Пепе нека не го става да не добие жолт па да играме без него во финалето ..

asas.png

нем да дадат ногу голови денес,нема да остане за лигата ништо... :D

Може ли некој да ми стаи клипови од двата гола пошто фатив од 30 минути ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom