Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Убедливо најдобар играч Модрич, одлични пробиви имаше кон напред и уште мал милион одлични пасови, а колку топки што даде напред толку и пресечи во одбрана. Исто за пофалба се Рамос и Пепе, искинаа денеска една топка не помина затоа Касиљас имаше малку работа. За пофалба е и Арбелоа по таа десна страна перфектно покри.
Бејл исто така добро изигра, одлични пасови и продори само штета што не ја круниса играта со гол, а и Хесе се разигра второто од кога ја смена Карло формацијата во 4-2-2-2, се надевам дека не е сериозна повредата. Лош впечаток ми остави Иљара, многу конфузен е кога ја има топката се врти со главата лево-десно ти се чини ќе падне од што има трема, а и најпростите пасови ги греши ептен почетнички делува на моменти ама ќе се опрај ваљда само да се опушти малку треба.
Од замените Иско стандард или назад или грешен пас, Мората и Касемеиро касно влегоа

Модрич ко да е загинат во реал некако ? Не го бива за таму али пуста пара шо не прај

Voopsto ne vi e potreben Modric vo timot pokraj Ozil . Promasen transfer spored mene.

Покрај кака и озил ,апла промашен трансфер ,не бил срекен во тотенхем си играше прва постава стандард ,е сега нека грее клупа

Тоа јас го зборував 2 месеци пред да го купат .. туку ме правеа будала на форумов .

Малце ми е досадно и имам повеќе слободно време со оглед на тоа дека средив се на колоквиум па ископав нешто :D

Уште мислите така ? :D

Малце ми е досадно и имам повеќе слободно време со оглед на тоа дека средив се на колоквиум па ископав нешто :D

хахахха добро бе не ти е мака да вртиш 200+ страници наназад ? :D
Инаку не мислам така повеќе , немаме подобар од лука моментално .

Daj ziti se pisi deka I benzema e najnajnaj tapa, najlos napagac I ne znam sto se ne :D

Valjda ke se oprae

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Какви 200 бе, 888 страна милам дека беа цитативе :pos:
На пола пат:D
Уствари иде побрзо од очекувано вртењето страни.Броев до 100 дур вртев и не бев задоволен од датумот на постовите и барав тука околу,за среќа најдов нешто интересно :cool:

А иначе се шалам само,стварно се чинеше таа прва полусезона дека ќе е промашај Лукица.Само му требаше малце време да се вклопи.

Уште мислам така :D , тоа што средината оваа година им е утепана го прави Модриќ феномен во нивниот состав . :cool:

Бале...

bale180.gif

Фрлил колегата од Рамковски некоја пара во кошаркарскиот вештачки тим и мислат Господ за јајца го фатиле :pos:
Не се свесни каква канонада ќе им се деси од најтрофејниот кошаркарски колектив во Европа :свиркам:

CONTROVERSIAL

Here's a controversial one, meanwhile:

Borussia Dortmund are interested in swapping Ilkay Gundogan with Real Madrid striker Karim Benzema after the announcement that Robert Lewandowski will join Bayern Munich in the summer.

Source: Bild

Ако треба и че платиме :D

Ако треба и Варан шпиц ќе го наместиме само да го нема лајното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom