Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е, в Мадрид го родила.
Абе има некој од вас тука што прате шпански форуми кај шо има дел од навивачите од тие што ги бодрат на терен секогаш да им пренесе за Бензема очигледно се ќорави.
Абе има некој од вас тука што прате шпански форуми кај шо има дел од навивачите од тие што ги бодрат на терен секогаш да им пренесе за Бензема очигледно се ќорави.
Јас и не мислам така![]()
Ја следам еден форум, на англиски пишуват и Бензема го бранат цело време.
Демек Карло му утињал позиција го играл 9.5ка, а тој бил 10ка. Кога играл со Иско и Димарија, Иско му влетувал во простор, Димарија му влетувал во простор и го бунеле овој кутриот. Кога играл со Роналдо и Бејл немал шанса да шутира доволно па затоа изигравал плејмејкер за нив и поради премалце шанси да шутира промашувал. Шта речи е муабетот додека Кристијано е главен кривец поради неуспехот на Реал, тој ја кочел работата. Главни фаци таму се двајца старци над 50 години кои се караат цело време. Едниот е шпанец а другиот французин па може да замислите кој го брани Бенземата, додека и двајцата го хејтаат Роналдо. Кога ми е досадно и сакам да гледам драма се убацувам таму и им се чудам на глупостите кои ги пишуваат.
А кааако мислешИнаку зошто и се распаднаа нели имаше конкурси и глупости за нови млади надежни навивачи ?
За навивачите велиш ќорави ? Е да, тука се согласувам.
Ако истото го велиш за клупата, не. Сметам дека Бензема на национална основа ја има комплетната подршка од Зидан и тоа е клучниот фактор што си е редовен првотимец![]()