Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја вртиме !
Онај сам в лакт се мава детето да му го силовам

Јес да Рамос добива премногу картони.ама ПРЕМНОГУ ЛЕСНО му ги даават и судиите.
првиот немаше прекршок,не картон
вториот се дава АКО НЕМАШ картон,.а не за црвен....

Абе земај му капитенската лента да му ебем пичето што појќе мисли на фризурата отколку да игра!!! Ако не те остае дебилов на цедило, нема кој значи...

Место 0-2 да имаме, Роналдо уште играше ташакот и сеа ќе се стискаме до последна минута дали ќе тепаме или не.

Плукате по ултарс у мадрид, па вие сте бетер бре, и тај па админо на фан клум реал мадрид... сапун само

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Роналдо да си ја искористеше шансата на 0-0 сега ќе беше лаганица 0-3 за нас..

Не ми се верува каков морон е капитен на тимот! :facepalm:

И никако не можеме да добиеме бек што игра добро во одбрана и во напад да му ебам матер, све еднострани се. Карвахал е ко Коентрао првата сезона, дезориентиран скроз позади, не знае кај тера. И тоа ќе го среди набрзо, ме плаши друго, што е инает ко Рамос па прави непромислени работи кога не му иде...

И од ова постојаново ротирање на голманиве мислам дека нема да имаме аир. Двајцата така тешко се снаоѓаат. И кај Диего е опадната формата (иако спаси два чисти зицера денеска) заради ова ми се чини.

Роналдо да си ја искористеше шансата на 0-0 сега ќе беше лаганица 0-3 за нас..

Не една, две беа. Таа од 5 метра го погоди одбранбениот во ногата и таа сам на сам. Плус пеналот над Модрич...некој не сака Реал да биде прв :pos:

Сега вртење че има барем поинтересна че биди утакмицава отколку редовно тренинг 0-3, 1-4... Вртиме лагано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom