Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа јак текст нема што
А и многу јак автор, Бетмен велит апла Барса фан и крајно необјективен. Истиот oној што се самооплодува од головите на Санчез и е во исчекување да роди Меси(ја)
Инаку ова е ископирано од профилот на Филе, исто апла Барса фан. Па кога веќе се копира текст од некој си Бетмен Велит за кој не сум чула дека е некој си фудбалски експерт, па ај сеа на негови текстови ќе се повикуваме, пожелно е да се ископира целата дискусија. Вака се ствара апла искривена слика. Од сите коментари на профилот на Филе во кои има пишувано дека спорната ситуација е пенал, ти го ископира баш Бетмен Велит кој богами и незнае што велит веќе.
![]()
Вие бевте тие што го плукавте Филе цело време, и се пишуваше тука дека незнае што збори. Така? Пошо е нели апла Барса фан.
За мене Филе никад не е бил фудбалски експерт нема ни да биде. Збори како што му одговара и без факти. Не дека Бетмен велит е експерт или слично, али ја текстов го ископирав заради тоа што има факти и е убаво објаснето. Кој се фактите на Филе за пеналите, зашо не ги пише?
Очигледно не си ме разбрал. Не реков ја дека Филе е фудбалски експерт, вие (навивачите на Барса) таков го направивте. А јас го цитирав Филе како реакција на твојот пост, зошто ти очигледно си цитираш само тоа што ти одговара. Го цитирате Филе кога ви одговара, го прескокнувате кога не ви одговара.Вие бевте тие што го плукавте Филе цело време, и се пишуваше тука дека незнае што збори. Така? Пошо е нели апла Барса фан.
За мене Филе никад не е бил фудбалски експерт нема ни да биде. Збори како што му одговара и без факти. Не дека Бетмен велит е експерт или слично, али ја текстов го ископирав заради тоа што има факти и е убаво објаснето. Кој се фактите на Филе за пеналите, зашо не ги пише?
Добро,дали ова личит на нешто.....?
Messi is a good boy that every parent wants to have..... and THE OTHER ONE is a commandor .... и стенд ап држит тука.Па барем името спомни му го бе,а не the other one.Ебате легитимноста ебате.
Добро,дали ова личит на нешто.....?
Messi is a good boy that every parent wants to have..... and THE OTHER ONE is a commandor .... и стенд ап држит тука.Па барем името спомни му го бе,а не the other one.Ебате легитимноста ебате.