Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Епа јак текст нема што (y)
А и многу јак автор, Бетмен велит апла Барса фан и крајно необјективен. Истиот oној што се самооплодува од головите на Санчез и е во исчекување да роди Меси(ја) :notworthy:
Инаку ова е ископирано од профилот на Филе, исто апла Барса фан. Па кога веќе се копира текст од некој си Бетмен Велит за кој не сум чула дека е некој си фудбалски експерт, па ај сеа на негови текстови ќе се повикуваме, пожелно е да се ископира целата дискусија. Вака се ствара апла искривена слика. Од сите коментари на профилот на Филе во кои има пишувано дека спорната ситуација е пенал, ти го ископира баш Бетмен Велит кој богами и незнае што велит веќе.
Untitled55.jpg

Вие бевте тие што го плукавте Филе цело време, и се пишуваше тука дека незнае што збори. Така? Пошо е нели апла Барса фан.
За мене Филе никад не е бил фудбалски експерт нема ни да биде. Збори како што му одговара и без факти. Не дека Бетмен велит е експерт или слично, али ја текстов го ископирав заради тоа што има факти и е убаво објаснето. Кој се фактите на Филе за пеналите, зашо не ги пише?

Вие бевте тие што го плукавте Филе цело време, и се пишуваше тука дека незнае што збори. Така? Пошо е нели апла Барса фан.
За мене Филе никад не е бил фудбалски експерт нема ни да биде. Збори како што му одговара и без факти. Не дека Бетмен велит е експерт или слично, али ја текстов го ископирав заради тоа што има факти и е убаво објаснето. Кој се фактите на Филе за пеналите, зашо не ги пише?

Бетмен Велит му беше Робин на Филе. Онака.

Te sakam Ines R :love: prvvvvv

Очигледно не си ме разбрал. Не реков ја дека Филе е фудбалски експерт, вие (навивачите на Барса) таков го направивте. А јас го цитирав Филе како реакција на твојот пост, зошто ти очигледно си цитираш само тоа што ти одговара. Го цитирате Филе кога ви одговара, го прескокнувате кога не ви одговара.
А за цитатот од Бетмен, далеку е тоа од убаво објаснување, зошто прво и основно не е реално. Игра со рака во шеснаесетник е пенал, секогаш кога раката не е припиена до телото т.е кога е неприродно поставена. Од секад било така и така се судело, со исклучок на фамозниот меч Челзи - Барса. Друга глупост што ја пишал Бетменот е цитирам ,,никаквото влијание на играта со рака. Да, освен тоа што со раката Адриано му ја додаде топката на својот голман, никакво друго влијание немаше играта со рака.
Али штом Бетмен пишал дека не е пенал, ондак НЕ Е ПЕНАЛ :rolleyes:

Добро,дали ова личит на нешто.....?
Messi is a good boy that every parent wants to have..... and THE OTHER ONE is a commandor .... и стенд ап држит тука.Па барем името спомни му го бе,а не the other one.Ебате легитимноста ебате.

Messi is a good boy that every parent wants to have..... and THE OTHER ONE is a commandor .... и стенд ап држит тука.Па барем името спомни му го бе,а не the other one.Ебате легитимноста ебате.

НЕзнам Роналдо што бара повеќе на оние лакрдии од церемонии, нека учи од Мурињо како што направи лани. Многу добро направи што не ојде на Уефа годинава треба да продолжи и со Фифа годинава најмалце има шанси да освои Балонд де Оро

Уште за претседател е стариов не памти кога треба и шо треба..

Да го пратиме ние Бензема на терапија кај Иван Исцелителот :icon_mrgr:

1385266_560856017318432_242266719_n.jpg

После ова, ја да сум на негово место нема ни да присуствуем на доделувањето. И ако ме прашаат зошто, би му вратил со иста мерка и не би му го спомнал името, би го нарекол “тој“. И жената би му га е*ел, па макар и гадна да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom