Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дресовите ви се бели ако ништо другомомци не е се така црно.
Дресовите ви се бели ако ништо друго![]()
Ејј смири се малце .... каков Лопез кривец бре што да направи повеќе ? Ако мислиш на вториот гол направи најмногу што можеше . Во онаа ситуација не се стои на линија , бидејќи ако го помине играчот на одбранбениот тогаш е 100% гол вака мораше да седи истрчан . Првиот гол го прими бидејќи беше маркиран од своите играчи и топката го зафати на едниот играч и колку толку доби малце друго движење . До пред една недела се крстевте во Лопез кога ни носеше бодови сега не чинел ! Единствен што не чинит во моментов е стручњакот Анчелоти , па и Зидан до некаде !Лопез & Карвахал(Ланскиот најдобар бек во Бундес) се кривците + Карло во пакет и да му ебам мамата на Мурињо. Илараменди детто е незнам... вреди за сите пари... Копија на Бисквитата.....
- Фалеше Чаби и неговите ситни прекршоци, за разлика од Кедира дрвото што тоа премногу касно му текна и направи старт дури во 75мин(прв прекршок).
Играта е таа, Реал Мадрид игра преку контри на секое ебано Класико, фактот е дека Тата тактички го надмудри Карло, Секоја ебана акција на РМ(посериозна) беше прекината со тактички прекршок на Маскерано или Бускетс.... И после како да тепа Реал, ? Проба да смени со брзи додавања и Тата ја згусти средината со Сонг, пак надмудрен Карло.... Али јебига тоа е тоа, на сите натпревари досега(оваа сезона) РМ се мачи.... па јас си сум задоволен со предоброто второ полувреме, али криво ми е што Лопез(Се надевам од другата недела че биди вечна замена на Икер) прими толку наивни голови(Посебно за вторио).
Ејј смири се малце .... каков Лопез кривец бре што да направи повеќе ? Ако мислиш на вториот гол направи најмногу што можеше . Во онаа ситуација не се стои на линија , бидејќи ако го помине играчот на одбранбениот тогаш е 100% гол вака мораше да седи истрчан . Првиот гол го прими бидејќи беше маркиран од своите играчи и топката го зафати на едниот играч и колку толку доби малце друго движење . До пред една недела се крстевте во Лопез кога ни носеше бодови сега не чинел ! Единствен што не чинит во моментов е стручњакот Анчелоти , па и Зидан до некаде !
Колку само беше подобар тандем Мурињо & Каранка !
a oти сите го ебате на Мурињо? шо е финтата?![]()
Најдобриот момент од денешното класико е раѓањето на нова звезда Џеси
Џеси > Нејмар+Бејл
И пак доаѓаме на истото, кој е крив за тоа? Можда навивачите?
Се додека прави вакви глупи и непромислени работи, ќе плукам по него. Ова што го пиша, ми дава за право да плукам по него, зошто не е прва утакмица на која гледаме немоќен Реал (денеска само прво полувреме).
Пишав пред утакмицата, кој ме прочита знае. Бејл е тотално НЕПОТРЕБЕН во ваков систем и ваква игра. Не разбирам никако што е филмов со неговото носење (т.е разбирам, кристално ми е јасно, ама зборим од фудбалски аспект) ако Карло планира ваков стил на игра. Ја не видов асполутно ништо од Бејл до сега. Не очекувам да распали од старт, ама ги нема ни оние основни карактеристики, нема ни 2% од она што го прикажуваше во Тотенхем.
Ја од него не видов да пројде макар ЕДЕН играч во овие неколку утакмици што ги изигра. Не видов сигурен пас, како што кажав не видов апсолутно ништо од него. Можда и не е он толку крив, реков оваа формација е тотален промашај за неговата игра.
Бензема иако се наоѓа во ужасна форма, ќе беше милион пати подобро решение отколку Бејл за денеска. Барем Роналдо ќе си играше на неговата позиција, онаму каде што е најопасен. Со играњето на Бејл, се отстрани опасноста и од оној кој треба да биде најопасен за Барса, т.е Роналдо.