Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Еба работа со составов. 3 деструктивци вади. Нека се јеба. Х ќе изиграме 200%, 1-1 точен.

Што им текнало на Јувентус со 4ца во одбрана да играат ? (n)

Ако победи Реал вечерва, Шурко и остала багра бан од тема 1 месец. Фанови ли сте што ли сте.

Каде со Арбелоа и Иљарменди бе?КАДЕ?!
Ахх...
ај да се надеваме дека уште се дрва талијаниве
ХАЛА МАДРИД!

Ако победи Реал вечерва, Шурко и остала багра бан од тема 1 месец. Фанови ли сте што ли сте.
Ќе ти кажам јас убаво ако не победиме. А посебно ако испадне како што реков.

Aбе дечки видете го малце и составот на Јуве, зарем мислите дека само со Кедира/Иљараменди и Модрич ќе можеме да се надигруваме против Видал, Пирло, Маркизио и Погба ? Јас мислам не, Иско не е таков играч кој може да покрие и дефанзивно, Модрич може. Ако не ни оди резултатот во прилог Иско во игра за да тргнеме поофанзивно и тоа е тоа. Едино не ми е по ќејф Арбелоа, не знам само како не му здосади на Анчелоти да го игра веќе...

Casillas, Pepe, Ramos, Khedira, Ronaldo, Benzema, Marcelo, Arbeloa, Modric, Di María, Illarra.

ГО ЦИЦАМЕ ИЗГЛЕДА, ПОЗДРАВ !

Све песимисти маму му ебам... Чекајте да видиме како ќе биде, не изигравајте стручњаци..

Готови се! :D

Ахх бе карло да ти ебам све најмило со киксеров пак што играш ццц

VAMOS!
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 21:09 ---
Како е можно Бензема Арбелоа, Пепе, Рамос, Иљарадссадса, да се играчи на Реал па и да играат прва постава не ми е јасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom