Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Carlo Ancelotti: In every game we played 4-4-2. Never used another system. That's not the problem.

:гомце:
А да му објасни некој дека тука е проблемот... се знае 4-2-3-1 и секоја утакмица минимум 3 гола постигнати ќе имаме .

Секогаш сум бил посигурен во победа кога играме против Атлетико, Валенсија и слични такви тимови отколку против Елче и Гранада...

Имате огромна шанса за победа против Атлетико не само заради традицијата, едвај одеа некои од играчите против Ваљадолид...
Ги умре Симеоне оваа година истите 11-мина...

Посигурна од победа против пациентиве никогаш немаше, ама сеа како они играат и како ние играме...:place:

838982_Real_Madrid_CF.jpg

REAL MADRID SQUAD LIST:
Goalkeepers: Casillas, Diego Lopez and Jesus.
Defenders: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Carvajal, Arbeloa and Nacho.
Midfielders: Bale, Khedira, Casemiro, Modric, Di María, Isco and Illarra.
Forwards: Ronaldo, Benzema, Jese and Morata.

Да беше Моу на клупа ќе ги отворевме ко паштета, само среќата не заеба лани да не го земеме купот, ако се сетите што се не реализиравме само. Сега со Карло страв ми е да не направи некоја формациска утка оти сме наебале а си покажа он дека и те како знае да прави утки.

Да беше Моу на клупа ќе ги отворевме ко паштета, само среќата не заеба лани да не го земеме купот, ако се сетите што се не реализиравме само. Сега со Карло страв ми е да не направи некоја формациска утка оти сме наебале а си покажа он дека и те како знае да прави утки.

Ќе игра исто како со Галата.

Ќе игра исто како со Галата.
Само што Атлетико не се Галата . Галатасарај примија еден гол и одма паднаа психички а до тогаш имаа многу шанси што не ги искористија , така да мора како лани да се игра инаку го јадовме стапот ... годинава игра немаме на ниедна утакмица .

Со Атлетико сум посигурен во победа,одколку со Гранада..

Таков ни е менталитетот на тимот.
И да,Бејл прва вечер :)

Една утакмица не изгледав сезонава како што треба. Вечер сум на свадба, така да ми иде и градсково дерби у неповрат...
Само нека тепаат, па за другото не е проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom