Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Znaci kako znaat da go svrtat vnimanieto od losite raboti alal im vera. Go kupija Beil, go prodadoa Ozil.. pri prviot kiks na Real, Ronaldo potpisa nov dogovor.

Za igrata se nadevam deka ke se podobri. Karlo mora da vospostavi stabilna formacija i da ima standardna 11ka, a ne na sekoj natprevar da rotira igraci i formacijata na hartija da e poatavena a na teren koj kaj saka igra.

Se nadevam deka so vrakanjeto na Varane odbranata ke se podobri. Iskreno imame dosta defanzivni igraci povredeni vo momentov i zatoa ni duva promaja pozadi. Se gleda inace deka formqcijata e utka, osven Benzema site drugi se trudat da igraat i davaat se od sebe, ama Karlo e mentalen i mesto da go vadi maksimumot od niv on se glupira.

Шо кур не го вика Матеос? Жими све моментално би го играл него пред она копилено Пепе.

А Карло бос осеќам за 2 месеци ќе си ги пакуе куферите. Мисли дека ова е Серија А па со ваква мизерна игра ќе освоиш лига. Му ебем свињата.
Иљара го фрла у оган на тешко гостување како тоа вчера. Нема изиграно утакмица од таа пријателската против англичаните. Бејл немаше ни П од подготовки летово, тој го става прв тим. Телено абер нема да напрае нешто. прв тим.

Ама тоа е и кога ти прават притисок. Како и да е, сигурно ако продолжиме вака нема да биде крив Флоро, туку ќе го крка дебелиов.

многу е глуп карло мисли ова лига шампиони е така ке освои

многу е глуп карло мисли ова лига шампиони е така ке освои

23 години имаш пичкаму матерна како не ти е досадно вака само на форум да дремиш и глупости демек смешни да тресиш :D барем стварно смешно е, со мојве 19 години можам глупости да тресам вилицата да ти падни од смеење, ама нејчам, веќе ко дремам на форум поарно че си дискутирам нормално, прашувам, размислувам логички, не бе брат ти к*р те боли за се само да се чукало на тастатура ептен досадни л*јна. Без навреда мислам сепак си постар од мене ти си знајш. Поздрав :)

23 години имаш пичкаму матерна како не ти е досадно вака само на форум да дремиш и глупости демек смешни да тресиш :D барем стварно смешно е, со мојве 19 години можам глупости да тресам вилицата да ти падни од смеење, ама нејчам, веќе ко дремам на форум поарно че си дискутирам нормално, прашувам, размислувам логички, не бе брат ти к*р те боли за се само да се чукало на тастатура ептен досадни л*јна. Без навреда мислам сепак си постар од мене ти си знајш. Поздрав :)

на глупости, со глупости се одговара, ама излеа не го знаеш тоа уште, на пример овој тетекс како го изруга карло си мислиш тетексфан дека бил тренер на бразил, шпанија итн, па си мисли поише од карло дека знае, е тука требаше да ја видиш логиката на постот ама слаба тие уште ;)

на глупости, со глупости се одговара, ама излеа не го знаеш тоа уште, на пример овој тетекс како го изруга карло си мислиш тетексфан дека бил тренер на бразил, шпанија итн, па си мисли поише од карло дека знае, е тука требаше да ја видиш логиката на постот ама слаба тие уште ;)

Абе цреп еден. Секој си има своја глава и памет за да мисли со неа, и нормално да си го каже своето мислење. Ти ако не сакаш да мислиш со твојата и се водиш спрема другите зошто мислиш дека се попаметни од тебе, продолжи ама немој да ми филозофираш овде.

Крај краева, никој не те ни праша за мислење. Ај цепај и не ја усеруј темава.

Абе цреп еден. Секој си има своја глава и памет за да мисли со неа, и нормално да си го каже своето мислење. Ти ако не сакаш да мислиш со твојата и се водиш спрема другите зошто мислиш дека се попаметни од тебе, продолжи ама немој да ми филозофираш овде.

Крај краева, никој не те ни праша за мислење. Ај цепај и не ја усеруј темава.

добро бе цреп не се нервирај и јас го кажав моето мислење (y)

Се до дека гледате поединци да играат во Реал а не Реал да игра како екипа,ништо нема од вас :P :P
Ако сака и Пепе нека ни е лево крило,ако имаме добра игра и резултати ЦР нека седи на клупа :P :D

Може едно прашање? Ти сакаш Икер да го видиш на голот или сакаш да го видиш Реал како победува (не дека со Икер не може)?
Фала.

Сакам да го видам Реал како победува со Икер на голот, јасно е?

За тие што ја гледаа вчера пресконференција на Роки :icon_lol:

1235490_761494990557386_1681035048_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom