Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 71596

Го сака некој дресот или да го искористам како ризла?

1236958_745185692188316_1489106408_n.jpg

Решен проблем :D

dear fans of real madrid,

thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.

now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!

Во ебени 3 дена му се смени мислењето за 180 степени, што значи не е ова промислена одлука да си замини поради Иско, бидејќи Иско дојде уште пред 2-3 месеци. Да му ебам матер и на управа и на сите јас, само ние можиме 10ки да си продаваме така лефтерно. :facepalm: Разочаран тотално сум, ни Бејл ни ништо не ме прави оптимист за сезонава. Го купивме Иско, и сеа тој ќе си жари пали без конкуренција. А Озил од нигде никаде стана главниот плејмејкер вршејќи ни голема услуга и покривајќи го флопот Кака земајќи притоа смешна плата. Еден арен трансфер напрајвме и си еба пиперо.

Нема теорија да е промислена одлука....Тоа е смешно....

Кој промислено би отишол од оваа екипа на Реал,со тие играчи, и реално како доста битен дел од екипата,за да отиде у нова лига и тоа у Арсенал кој реално тешко дека ќе се бори за билокаква титула.

In:
Casemiro €6m
Carvajal €6.5m
Isco €27m
Illarramendi €32m
Bale €100m
Promoted: Jese, Morata, Nacho
Total Spend: €171.5m

Out:
Essien (Loan Return)
Carvalho (End of Contract)
Pedro Leon €6m
Callejon €10m
Albiol €12m
Negredo Clause €4.4m
Higuain €40m (The variables are easy to fulfill apparently, hence the full amount)
Denis (Loan)
Kaka €0 - Performance bonuses and a percentage of any future fee
Adan (Contract terminated)
Ozil €50m
Total Sold: €122.4m

Total Spend: €49.1m

Бејл 100мил. :eek: како бе овој што ништо нема освоено да е поскап од Роналдо...

дај некое решение за мојот од Иско со 23ка :D

Ех, тоа ли е проблем.
Гледај тука...

123.jpg

Само земи поголем број дрес од Озил, да не заебеш работа како мене
...а и ножиците ми беа тапи :(

е како 100,кога на Реал тв вчера пред презентацијата на Бејл реакоа 91 мил.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 14:37 ---
Ех, тоа ли е проблем.
Гледај тука...

Прегледај го приврзокот 71621

Само земи поголем број дрес од Озил, да не заебеш работа како мене

хахахахх Фала фала.ама шо ќе зимам поголем дрес од Озил може да си земам нов од Иско :D

Па толку е ама рачунаме да ги исполни и варијаблите кои се во договорот. :)

--- надополнето: 3 септември 2013 во 14:37 ---

хахахахх Фала фала.ама шо ќе зимам поголем дрес од Озил може да си земам нов од Иско :D

Абе слушај ме ти мене. Сега од Озил за испод цена ги даваат :D

Честитки. Нема да коментирам сума, ама ушлото и Роналдо по страничните позиции = Коби и Шек.

Поздрав

https://www.facebook.com/photo.php?...21571694.29657.117337108350002&type=1&theater

SanIker е јебига, избрзавте многу со новиве дресови :)

На официјалната страна сеуште сторат старите бројки, тоа излезе како шпекулација синоќа од Канал+... 2009 кога си заминаа Снајдер и Робен мислам вака беше, подоцна Лас и Бензема ги превземаа тие бројки. Ајде и мене не ми е толку криво пошто го земав од една кинеска страна за 20$, покриво ми е за ob1 кој платил 100$ за дрес, и се надевам ако го смени Иско бројот ќе може да му го сменат и дресот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom