Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.873
- Поени од реакции
- 60.519

Решен проблем

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dear fans of real madrid,
thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.
now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!
Во ебени 3 дена му се смени мислењето за 180 степени, што значи не е ова промислена одлука да си замини поради Иско, бидејќи Иско дојде уште пред 2-3 месеци. Да му ебам матер и на управа и на сите јас, само ние можиме 10ки да си продаваме така лефтерно.Разочаран тотално сум, ни Бејл ни ништо не ме прави оптимист за сезонава. Го купивме Иско, и сеа тој ќе си жари пали без конкуренција. А Озил од нигде никаде стана главниот плејмејкер вршејќи ни голема услуга и покривајќи го флопот Кака земајќи притоа смешна плата. Еден арен трансфер напрајвме и си еба пиперо.
дај некое решение за мојот од Иско со 23ка![]()
Ех, тоа ли е проблем.
Гледај тука...
Прегледај го приврзокот 71621
Само земи поголем број дрес од Озил, да не заебеш работа како мене
е како 100,кога на Реал тв вчера пред презентацијата на Бејл реакоа 91 мил.
е како 100,кога на Реал тв вчера пред презентацијата на Бејл реакоа 91 мил.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 14:37 ---
хахахахх Фала фала.ама шо ќе зимам поголем дрес од Озил може да си земам нов од Иско![]()
https://www.facebook.com/photo.php?...21571694.29657.117337108350002&type=1&theater
SanIker е јебига, избрзавте многу со новиве дресови![]()
Од Тотенхем кажале дека е рекорд трансферот на Бејл, Реал не потврдува веројатно за да не се навреди КикиУште ли не се знае за која сума е дојден Бејл??