Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Али финтава е што ние немаме уште утврдено каква формација ќе играме... ако ни се повтори сезоната со Пелегрини и 45209 сменети формации у сезона ќе се отрујам! Али верувам дека Карло нема да си припушти такво нешто... Само дали ќе склопи добра формација... who knows..
Е сега да има барем малку мозок дебели Карло и да ја врати формацијата од лани, ќе биде одлично.
- Диего/Икер -- Карвахал - Варан - Рамос - Марсело -- Модриќ - Иљара -- Бејл - Иско - Роналдо -- МатерДаМуЕбем -А за со Барса да им го пуштиме вториот тим, зошто со втор тим подобро ни иде против нивНешто вакво:
- Диего/Икер -- СвеДаМуЕбем - Пепе - Матеос - Сикера/Коентрао -- Чаби - Кедира -- Ди Мариа - Касемиро - Хесе -- Мората -
ElNinho види се ќе беше во ред да го продадеше Ди Марија, бидејќи Бејл е крило така да автоматска замена за Ди Марија. Од Ди Марија можеше да извлечат 20-30 милиона макс бидејќи нема будала која ќе даде повеќе за него. Со самото тоа дека го џитнавме Озил за 50 милиони кажува многу. После Роналдо беше највреден играч во тимот, а мораше да се покрие таа дупка од 100 милиони за Бејл.
Кај Роналдо е друга ситуацијата. Анчелоти никогаш не играл формација со крила па мораше некако да го акомодира. Ништо чудно да го преебат и него догодина, после Озил веќе во се верувам, ама сепак многу пари носи од комерцијала па затоа и толку долго се одовлекува тој негов нов договор, Перез сака повише image rights ама кур ќе ги добие.
Арбелоа ќе шири игра, немој да ме јебешПолжав поарно да стаемо на десен бек, отколку тој да ми шири игра.
Да и ја раширим пи*ката на жена му!