Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
па добро бе друже не ми е да влагам у глупа дебата али ја па баш тебе ти се чудам, ок сите сакаме да глеаме добра утакмица, али што очекуваш ти у гости кај Гранада или што знам Елче, Рајо,Ваљадолид , како мислиш дека ќе играме, како сме играле лани,полани ? Барса како играле или незз кој.
Тоа е, кога ќе играме други утакмици у гости со некоја слаба екипа за да не се разочаруваш а да глеаш некоја атракција, пушти си некој акција со Брус Вилис или Сталоне :)

шала на страна , исто и ја пишав за Озил дека се надевам да го продадат што побргу, незнам како го прогласи само за најдобар у тимот ама ајде ...... да не ги редам само кои се све позначајни од него у тимов и придонесуваат со пожртвуваноста, ко ДМ на пример што увек се враќа назад па и еден Роналдо, Иско не праам муабет, а Озил сака ко Кака само напред да дреме и ние да паѓаме на некоја асистенција у пет утакмици, па дури и Кака би бил боље од него не па Хесе или други шо им го зима местото.

не дека го хејтам човекот али мотивација му фали се глеа, трабе малце да поседи на клупа ко Икер, да не терам сеа со Икер зашто и за него ми е "мило" што малце го оладија на клупа седејќи, почнувајќи од тоа што како што го нарече Мурињо индиректно "црна овца" или по наше пизда што издаваше што се дешава у соблекувална, па до тоа што беше долго време без резерва и праеше доста киксови, губевме бодови и никат не превземаше одговорност, па што им се улижуваше на Чави и компанија .........
Видиго како играше лани Озил на природната позиција и види го како игра во формацииве на Анчелоти се изгубија сите годинава ни Озил ни Роналдо ги нема , како што кажа некој погоре не се менува формација на добро уигран тим , нека го игра Озил место иско на средина а иско крило па да видиш тогаш како ќе игра Озил . Ајде ова гостување било тешко а натпреварот дома со Бетис кога еден играч од 100 денари им го сврте умот на цела одбрана .

Озил на крило губи 60% од своите квалитети. Јест да има брзина и дриблинг, али ги отвара одбраните најдобро од AMF.

Најџупски клуб, со џупска управа, и глупи навивачи(Не за вас овде што сте на форумов).....
Ме чуј госпо си замина тренеро што е класа во глупаштина..... сеа ко нема да умри Перез и да нема кој да му ги исплајча платите на Роналдо, Бале, Иско, Иљерерременди и компанија..

Најџупски клуб, со џупска управа, и глупи навивачи(Не за вас овде што сте на форумов).....
Ме чуј госпо си замина тренеро што е класа во глупаштина..... сеа ко нема да умри Перез и да нема кој да му ги исплајча платите на Роналдо, Бале, Иско, Иљерерременди и компанија..

превод?

Па што си наредил тогаш џупци во потпис море џуптин :D

Ima nekoj naracuvano od oficijalnata strana na Real? Naracav dres nit znam koga ke mi stigne nit nisto. Ako me zaebat za Barca ke pocnam da navivam. :D

пола од тука сме на барса страната што не заебале

прво треба Ljajic да оди во Рома,па Lamela во Тотехнем и на крај да се надеваме Бејл да стигне во Реал xD

ak4hk4k5.gif

That escalated quickly. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom