Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Цело преоден рок се ебаваме и лигата почна, исто ко Модрич...веќе никогаш да не се покаже некој играч од Тотенхем маме му ебам Левовско.

Како не пратит венгер понуда за телето наше 40м фунти , каква трампа ќе направиме за тие пари суарез ќе го земиме што е 200 пати покорисен од телето наше .

The Gareth Bale transfer saga could soon be drawing to a close with the Tottenham forward's proposed move to Real Madrid imminent.
http://www1.skysports.com/football/...-gareth-bales-move-to-real-madrid-is-imminent

Ете ги и Sky Sports..
чим има тука готово е, Скај Спортс УК не се како шпекулантине Скај Италија, само кога нешто е готово кажуваат.
Честито играч

Роналдо се согласил вечер да му ја препушти седмицата на Раул, а он ќе ја носи 11-ката ( на Бејл :D )

Роналдо се согласил вечер да му ја препушти седмицата на Раул, а он ќе ја носи 11-ката ( на Бејл :D )

Браво за потегот,ама нема он што да се согласуе:D

Моментално на SK Prime реприза на филмот...."Фатен во офсајд"

:pos::pos:

Овој Карло или стварно е баксуз, или не знам што би било друго :D У Јуве го имаше Инзаги, у Милан пак Инзаги, у ПСЖ (???), у Реал го има Бензема...не му е и на него лесно :D

Му ги пукна капиларине на оконо од нервоза :pos::pos:

чим има тука готово е, Скај Спортс УК не се како шпекулантине Скај Италија, само кога нешто е готово кажуваат.
Честито играч

Дај од тие англиските новинари некој твит нели има дека веќе се е готово. :D

Дај од тие англиските новинари некој твит нели има дека веќе се е готово. :D
Одамна прекинаа да се замараат тие со ова зошто има повеќе активности од другиве клубови и само ги цитираат шпанските што ќе кажат :D сеа за сеа најактуелно за Реал во Англија е дека Венгер пратил ваљда понуда до Бензема. Ама за Бејл штом има веќе на Скај Спортс, значи готово е, тие еднаш не згрешиле, плаќаат луѓе дури со кола да следат играчи, агенти кај се движат :D

Честито нека ни е. :)

А ако е вистина за ова со Арсенал и Бензема, да им го дајме и + 10 милиони да му понудиме, онака од кеф дека си оди.

Ако е вистина ова дека понудиле 40-ка за Бензема...само ретардиран не би го продал!
Иако Венгер е отиден со паметот, ама не ми се веруе дека е до толку...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom