Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Касемиро Дајмонд Бој???:ROFLMAO: на вамос реал(бившиот член) Бенз е Дајмонд Бој:D

после толку време на вамос реал му реплицирам:place:
а посумљав уште кога видов дека никот му касемиро:D

http://www.realmadridshop.com/store...l+kits&category|cat_8536|23766=shop+by+player

Го има и дресот на Бејл на продажба.

Еве и слика, најверојатно подоцна и ќе го тргнат, али ова уште еден доказ дека работата е готова..

2lnejyw.jpg

ја неможев да влезам пред две-три минути кај дресовите
ајде со среќа нека е Бејл(y)

Извинете вака што ви упаѓам во фан клуб ама многу не логично мислите. Да Бензема и Хигуаин промашуваа премногу шанси. Хигуаин си отиде, сега сакате и Бензема да си оди. И кој ќе ви игра напаѓач ? До толку мислите дека со млади играчи ќе направите нешто ?

Дали ќе не даваат на телевизија спортклуб нешто ова она или стримој пак ? :D

Извинете вака што ви упаѓам во фан клуб ама многу не логично мислите. Да Бензема и Хигуаин промашуваа премногу шанси. Хигуаин си отиде, сега сакате и Бензема да си оди. И кој ќе ви игра напаѓач ? До толку мислите дека со млади играчи ќе направите нешто ?

Блажевски

99мил за Бејл, утре официјално...според Ултрас Сур.

Да знаевме дека е ваква ситуацијата, никој немаше да сака да си оди Игуаин.. Сите мислеа дека после неговото заминување ќе биде донесен некој напаѓач, а и реално беше тоа да се очекува, али ништо од тоа... Јес да Бензема ни малку не ми се свиѓа, али јас лично не сакам тој да си оди при ваква ситуација, ако биде донесен некој напаѓач може, вака не и затоа не верувам дека ќе биде продаден. Ништо чудно и со доаѓањето на Бејл, Бензема да биде жртва и да ја грее клупата и Роналдо да игра како напаѓач.

Демек со Бензема ќе направиме нешто? :свиркам:[

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom