Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Абре каков Мората. Сте запнале пошто дете на Реал е. Шо ако е.

Нема ништо посебно во него, би играл за некој просек тим и би бил ОК напаѓач, но нема магија во него.

Треба звер, али зверовите направија трансфер летово, и ниеден не дојде кај нас за жал. Колку и да мислев дека е безвеза Игуаин, ако не земеме нов напаѓач што ке се прави којзнае...

Сега е моментот да се покаже Анчелоти колку конци може да потегни да донесе салам играч во тимот. Мада според мене освен Инзаги неможе ништо друго... Во Милан диносауруси играа.

Криза је другови.

МОРА напаѓач.

Абе, големи се шансите двајца од петмината најдобри стрелци во Премиер лига да се „наши деца“, и во Италија меѓу топ 3 стрелците да биде екс наш играч, а ние да си крцкаме со новиот претендент за Балон д’Ор. Али ае, ќе му дадеме шанса да му дојде паметот барем ко пред 2 сезони. :oops:

Со Бензема и Мората во нападот ќе освоиме Ципирипи куп. Наместо да засилат одбрана и напад тие трупаат играчи на средина. Без класа напаѓач ништо не правиме... џабе се фура телето дека ќе освои о'дор :icon_lol:

Ваков некој лажен играч :свиркам:

Не се секирајте. Ја сум 100% сигурен дека Бејл ќе дојде. Така да, ако дојде он сигурен сум дека Роналдо ќе игра како шпиц.

Пелегрини ќе понудел 35 милиони за Пепе. Ја би им го дал. Пепе е Пепе, веќе седум години е во клубот и барем по малку ни е драг на сите, ама веќе 30 има. Дека се опамети, се опамети, дека игра со срце, игра, ама пак не е сигурен. (впрочем, ни Рамос не е али...)

Лани правеше проблем кога седеше на клупа на сметка на Варан, ми е страв дека тоа ќе го прави и сезонава, па Карлито од страв нема да го седне на клупа. Но, првиот пат од клубот им укажале на Сити дека Пепе не е за продавање, не верувам дека 5м. ќе го сменат тоа. А ни играчот не сака да си оди. Значи, накратко, со негово заминување би биле ослабени во одбраната и не би го продал ако самиот прифати да биде на клупата кога нема да биде на ниво, но ако прави пак проблеми...

А Зидан нашол веќе уште еден црнец за замена... Некојси Брума, 18 години, од Гвинеа Бисао (!), игра во Спортинг Лисабон. Сакале да го земат ко Кашмеиру лани, на позајмица со можност за откуп.

Armindo Tué Na Bangna
Date of birth 24 October 1994 (age 18)
Place of birth Bissau, Guinea-Bissau
Height 1.73 m (5 ft 8 in)
Playing position Winger :свиркам:

Armindo Tué Na Bangna
Date of birth 24 October 1994 (age 18)
Place of birth Bissau, Guinea-Bissau
Height 1.73 m (5 ft 8 in)
Playing position Winger :свиркам:

Да бе не знам како сум го пресметал ко стопер, ваљда дека пред тоа читав за Пепе, пишуваше нашле замена и за овој статијата после... :D

Улави ли се овие нашиве бре клик :facepalm:

Остајте бе, шпекулација е.
Јасно кажа Карло дека Кедира нема шанса да замине (и тоа го потенцираше баш него), а кажа и дека тешко некој да замине од моменталниов тим. Со тоа значи и петелов изгледа се премислил па ќе остане.

А при сите тие засилувања во средина мислеше ќе ти седи он

Кедира е незаменлив таму, тој е копачот се бара неговиот партнер, за мене 100% е првотимец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom