Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Остајте бе, шпекулација е.
Јасно кажа Карло дека Кедира нема шанса да замине (и тоа го потенцираше баш него), а кажа и дека тешко некој да замине од моменталниов тим. Со тоа значи и петелов изгледа се премислил па ќе остане.

Рече дека сите ќе останат и дека само Коентрао барал нов тим...и дека ако сакал да си оди ќе бил ослободен...а за Кедира да,потенцираше дека ќе остане,исто и дека Бејл не бил потребен со младите како Мората и Хесе..ама Бејл ќе дојде :D

Мене малку ми олесна, не знам за вас.

Што ти олесна не виде му ја фати голманот , телено што го имаме ние овде цел гол ќе го промаршеше . бтв Игуаин одигра одлично вчера .

Штотуку го претставија на Сантијаго...

article-2333296-1A11105A000005DC-825_306x423.jpg

Не заебавај на телето наше 9ката никој не му ја земат :D

Трансферот беше многу неочекуван и адидас немале подготвено дрес за Бејл.
Така да мораше да позајми од некого, па само со телето си одговарале (по големина мислам).

Инаку што туку излезе во продажба новиот дрес на Бејл. Тој ќе го носи бројот 11 сезонава

BALE-11-jersey-for-font-b-Real-b-font-font-b-Madrid-b-font-2014-Home.jpg

За подетални информации следете го сајтот погоре...

^ Доволно е долг дресот така да нема потреба од шорцеви...

1176243_424610790980815_726412219_n.jpg

Ќе ви го земат...
ОФИЦИЈАЛНО: Г.Бејл се потпиша на лист за фан на Реал Мадрид.

o_real_madrid_gareth_bale-6868259.jpeg

ПОВЕЌЕ ИНФО ЗА НЕКОЛКУ ЧАСА! :vozbud:

Кој е со врски таму у ФФМ, кога ќе дојде на Филип II со Велс нека се слика со дрес од Вардар/Тетекс/Шќендија/Тиверија/Еуромилк... Каков ден ќе биде тоа за нашите портали! :vozbud:

Granero slednata sezona ke igra kako pozajmen igrac vo Real Sociedad. Fala Bogu ke se spasi od mizeriite u vtora liga so QPR.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom