Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е вистина ова за БЕЈЛ 120 мил. за мене е тотално непромисливо , толкава сума за еден човек плус ди марија , што е многу многу е , типот не вреди ни 1/4 ОД ОВА, непотребно фрлање огромни пари...

Ако е вистина ова за БЕЈЛ 120 мил. за мене е тотално непромисливо , толкава сума за еден човек плус ди марија , што е многу многу е , типот не вреди ни 1/4 ОД ОВА, непотребно фрлање огромни пари...

Тој вреди онолку колку шо ќе си побара тотенхем. Сакате да купите еден од најдобрите фудбалери на планетата и налет то докажан како фудбалер кој можи да се носи во било кое натпреварување без разлика дали е европа или англија. Бејл, Роналдо во еден тим е страшно ито според мене далеку пострашно од Нејмар и Меси не оти овие вторите не се добри ама вие добивате фудбалер брз, докажан, со добар шут, пробивен, знае да дрибла. Зато и толку пари ви барат поради истата причина оти знат дека после Меси и Роналдо Бејл ќе биде или станува еден од оние кои му ги мрси сметките на оние од класта на Рибери, Робен, Ибра итн. Да не заборајме дека е и 24 години што значи во него има доста доста фудбал.

абе не се замарајте со глупиве шпекулации со Бејл, 100% годинава не доаѓа, едино ако склопат за догодина да дојде некој договор , ко барса со нејмар шо направија.
до крај ќе мора да продаваме а не да купуваме , тоа им е и целта сеа на Зизу и Карло босс со пријателскиве, затоа уше едно Х сеа со ПСЖ ќе изиграме, ќе се пробуваат сите игарчи и селекција кој останува, до крај уште 2-3 играчи ќе си идат - мое мислење, можда да купиме едино некој напаѓач или на позајмица да зееме некој, ко на пр. Вучинич или така нешо

Е де, и 150 ако сакат нека даат, секако ние не ги даваме парите :D
Битно е ако дојде, да се покаже исто како там шо знае :)

Се шпекулира дека Кедира е блиску до трансфер во Челзи а како негова замена се спомнува Кондогбија. Би прифатил Кедира да си замине само ако дојде Гундоган, овака ептен ми е без врска.

Ако веќе го даваат Кедира(што е ептен глуп потез) тогаш почетната цена треба да биде 25 милиони

Ако си замине Куентрао најдобра замена за него би бил Бејл.

Јер смо кремци... 30м за замена бек се малце сега од 120 ке купиме крило и ќе го играме ко бек јер ни се може :X3:

Премина Хиго у Наполи?

q15.jpg

:icon_lol:

Купете го Бејл за 120 милки и Роналдо ќе се наљути зато што веќе не е најскапиот трансфер во Реал Мадрид и заинает нема да му подава на Бејл, дури ни на тренинзи. :icon_lol:

Ќе го фатат носталгии повторно, после 2-3 срцепарателни изјави на Евра и Фердинанд и оп вгодина во Јунајтед! :sneaky:

The end

The Diary Mirror"

Ливерпул сака трампа, Карим Бензема за Луис Суарес!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

g2707.de203d300f57f907eb5ab2e47808ba1b.jpg

Марка се посилна и посилна со шпекулациите за Бејл, сега пишуваат дека трансферот би можел да биде комплетиран во наредните неколку денови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom