Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Јеботе, се наежив...
Штета, многу ми е криво што толку падна у форма и почна да се понаша толку лежерно, можеше да биде новиот Раул, можеше да биде нова легенда на Реал (не дека вака нема да биде).

И не, не можем никако да ги сфатим оние што го исвиркаа на Бернабе при неговата последна утакмица. Свака част дегени...

Требаше Телензема место него да си замине ама неможеш ништо против неговата желба сам да си замине. Му благодарам за безбројте голови кои не враќаа во игра и ни донесоа титули :cuc:

Се осеќам ко Адел кога и раскинал дечко и упичкуматер...

gonzalo-higuain-bio.jpg

Never mind, We'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget us, I beg... :place:

Се осеќам ко Адел кога и раскинал дечко и упичкуматер...

Never mind, We'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget us, I beg... :place:

Кога веќе почнавме...

All I know is I'm lost without you I'm not gonna lie
How am I going to be strong without you I need you by my side
If we ever say we'll never be together and we ended with goodbye don't know what I'd do ...I'm
lost without you
I keep trying to find my way but all I know is I'm lost without you
I keep trying to face the day I'm lost without you

Да не ми е човек во кожа.
Е овој пат заминува.:sick:

Едно 4-5 дена ќе немам пристап до интернет и телевизија и кога ќе се вратам сакам да прочитам дека Игуаин останал во Реал. Доколку тоа не се случи ќе настрада некој...

Јас никогаш не би го дал Пипита ама ајде знаеме што гомна управи имаме...Со среќа понатаму..:cuc:
--- надополнето: 5 јули 2013 во 11:24 ---
И пак напред остануваме со телето само изгубивме легенда на клубот, кој курац бе носорогон Ибра ли ќе го земаме...:tapp:

Ај да се потсетиме што кажа Игуаин после последниот натпревар во Примера:

- Чувствувам дека мојата етапа тука е завршена, сакам да ја променам средината. Тука поминав одлични седум години, имаше лоши и добри моменти. Ова е тешка одлука, не беше воопшто лесно да ја донесам, но сакам да заминав во друг клуб во потрага по нови предизвици, Јас ја донесов одлуката, се надевам дека и клубот ќе ми излезе во пресрет. Немам одлучено каде ќе заминам, но клубот знае дека јас сакам да си заминам, - изјави Аргентинецот кој пристигна во редовите на Реал Мадрид во 2007 година од Ривер Плата, кога важеше за еден од најталентираните напаѓачи во светот.

Е не знам сега што ви е управата крива, кога и самиот Перез на еден прес кажа дека клубот не сака да го продаде Игуаин туку тој самиот сака да си оди.

Карвахал ја зеде 15ката, Консентрао најверојатно си оди. Очекувам Марсело да се изживува на утакмици пошто најверојатно ќе нема достојна замена...

Карвахал ја зеде 15ката, Консентрао најверојатно си оди. Очекувам Марсело да се изживува на утакмици пошто најверојатно ќе нема достојна замена...

Брат...

Fabio+Coentrao+Barcelona+v+Real+Madrid+Supercopa+9IAn9hGdWt5l.jpg

Си ја преспал 2012-13? :D

Брат...

Fabio+Coentrao+Barcelona+v+Real+Madrid+Supercopa+9IAn9hGdWt5l.jpg

Си ја преспал 2012-13? :D

:pos::pos::pos:

11/12 нели беше 15,ма да голема е веројатноста некој друг да му ја земе пошто не го сакале во Мадрид Концетрао,а и имало закон за пушење ко нашиов т.е. мора да му го ..... на некој за да играш,во овој случај на Икер

1373024223_515508_1373024345_noticia_grande.jpg

Cristiano Ronaldo: "Hoy soy muy feliz en el Real Madrid"

Прав циган ебате фацата.

Туку кој ќе земаме од напаѓачите бе, Кавани и Фалкао ни ги лапнаа, остана уште Суарез изгледа. Ќе го наебеме со Бенземата ако остане сам.

5050c6e8e56811e2875e22000a9e016c_7.jpg

--- надополнето: 5 јули 2013 во 14:26 ---
Туку кој ќе земаме од напаѓачите бе, Кавани и Фалкао ни ги лапнаа, остана уште Суарез изгледа. Ќе го наебеме со Бенземата ако остане сам.

2012-11-13T161438Z_501024444_GM1E8B.jpg

:cool:

Прав циган ебате фацата.

120320132251083979596_3.jpg

Стварно не знам како уште никој јак клуб не го бара овој... :eek:

А и видовме дека без Турчин не иде, прехлани амајлии ни беа Сахин и Алтинтоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom