Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Carvajal will be presented tomorrow at 13:00 in the Directors’ box of the Santiago Bernabeu
1045115_10150427493159953_513725079_n.jpg

Значи трансферов на Карвахал е so much win. :noze:

Овој па Мендес да сака Шумуликовски ќе го пикне у Реал. Ќе си го најмам и јас да ми биде менаџер, Челзи или Реал не ми бегаат. Сигурно ќе ми се исплати. Нема да ме чуди на времето на Фобер да му бил менаџер:ROFLMAO:

Кашемиру бе.. пуленот на ТетекФан :pos:

Овој Мендес сигурно им продава играчи и на Интер и Ливерпул... не е можно сами да купуваат такви бедаши и пропалици :icon_lol:

Малце оф топик -В недела 07.07.2013 во големата сала на Марко Цепенков ќе се одржи јавна дискусија за спас на Ф.К Победа (y)
Оти знам дека има прилепчани тука зато :) Фала

Чекај бе уште не е официјално, јас уште си се надевам дека ќе ми остане омилениот играч во Мадрид

Немај гајле, ќе остане Албиол. Никој не ни го чепка. Недопирлив!

не е официјално и ќе почекаме со надеж дека ќе остане.

Туку зборот ми беше за 4:48 е таков капитен сакам повторно да видам,а не глупирање и бавење со непотребни работи како мислење дека си недопирлив,што се испостави дека е точно за жал....

Денес е во Лондон на прегледи така да нема надеж дека ќе остани ....
Ама голот за освојување на Ла Лига ...Експлодира стадионот
:vozbud: :cuc:

утре се надевам Хиго во Арсенал конечно..и Ибра или Суарез кај нас :)) и може и без Бејл таа сезона

утре се надевам Хиго во Арсенал конечно..и Ибра или Суарез кај нас :)) и може и без Бејл таа сезона

Најверојатно Кавани иде во ПСЖ па големи шанси има Ибра да заврши у Реал после тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom