Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Drogba: Dobili smo lekciju i sada je treba naučiti, Varane me impresionirao
eurosport.ba
Nogometaši Galatasarayja nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti madridskom Realu u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka. Na svom Santiago Bernabeu je...
Like · · Share · 180191 · 17 minutes ago ·

Шта речи? :pos:

Овој Пипа како се радува на головите, тоа е нешто неверојатно :).

Добра, одлична игра од Реал, заслужија да победат. Овие што хејтаат, као демек Уефадрид бла, бла, бла...не се нормални, што е најиронично фанови на Барселона :pos:.

Во полуфинале иде тешкото. Германци или Барселона? Ма само нека играт како вчера, и се ќе биде добро ;) .

And do the Harlem Shake! :D

753749865.gif

Срцето ми се исполнува кога ќе го видам како реагира на постигнати голови(без разлика дали негови, но поготово негови). Неописливо, на секое негово радување се наежувам. Се гледа колку му значи клубот.

Дај ги Барса, редовна клиентела ни станаа ... некој ќе каже. ова е друго, ЛШ е .... фудбал е бе, топка е и таму и ваму, ќе си го окркаат пак. ЈЕС оптимист сум. :) Ама па видиш, тука се јавува една друга полемика, Барса гола вода, па лесен пат до финале..... o_O сеедно ни е.
Инаку, ДА, Варан е човекот.
Игуаин, посебна радост. Рамос човече ОПРАЈ СЕ! Треба малку да ја подружи клупата повеќе од очигледно. Како и да е, спомнав нешто петарди вчера, но реално очекував некоја друга страна на Галатасарај да видам, некако не ми беа во ред, не знам што беше. Искрено како многу лесно да се предаваа или ??? Во секој случај заслужена победа.
Next?

Еееееееееве бе :D доста беше само читање. мора да се умешам малку :D редно беше....како викаат, женско сегде се меша :D :P

Добра, одлична игра од Реал, заслужија да победат. Овие што хејтаат, као демек Уефадрид бла, бла, бла...не се нормални, што е најиронично фанови на Барселона :pos:.

Во полуфинале иде тешкото. Германци или Барселона? Ма само нека играт како вчера, и се ќе биде добро ;) .
Германци или Барселона/ПСЖ , ако играат овие комшиите без болвата тешко им се пишува :Dпс: Не ја отпишувам ни Малага :D

Рамос е како Самсон :pos: нека пушти долга коса педерот а не да се чешла ко Кристофер Рив.

Марсело си ги ремети играчиве по твитер :D

Que os parece el look de Morata? - What do you think about Morata's look? - o que vcs acham do look do morata? Hahah

BHBvaRDCEAEjXaf.jpg:large

новото засилување на Реал -Бејл се повреди изгледа на подолго..многу лошо ја свитка ногата...:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom