Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што ми беше желба кака и марсело да изиграат барем едно полувреме.

Фацата од Мурињо после голот :pos::pos:

И тој и роналдо... како да примивме гол а не обратно :D

tumblr_mkho9xB7OC1qmxxroo1_400.gif

На Арбелоа баба ми со паркинсова да станит и остеопороза,на 68 години,мојт да го претрчат -.-

Игуаин звани офсајд. Понекоаш помисљуем дека Игуаин и Бензема незнаат дека постои офсајд у фудбал. Страшно...

Цел тим тапа.

Auuu kolku sme nie slabi sezonava. Koja zar'gjana ekipa sme, toa e cudo. So naivnite podavanja vo pritivnicka polovina, samo reprezentacija na Makedonija moze da ni konkurira.
Neznam. Spored logikata na nestata treba da bideme prezadovolni ako uspeeme da go osvoime Spanskiot Kup sezonava i ako uspeeme da gi pomineme Galatasaray i da se plasirame vo polufinale na Liga na Shampioni - kraen dostrel!

а шо очекувавте вие од овој меч? опсада на гол? трчање ко луди за секоја топка? пресинг? ма дај размислете малку..играме 1/4 финале во Среда а вие сакате игра на изгубена титула со Моу тренер..хехехе

Се е значи против Депортиво годинава :tapp:
Ви ги ебам тоа екипите цело време им делите бодови на ова сакативе :mad:

а шо очекувавте вие од овој меч? опсада на гол? трчање ко луди за секоја топка? пресинг? ма дај размислете малку..играме 1/4 финале во Среда а вие сакате игра на изгубена титула со Моу тренер..хехехе

A da, taka e.
Bozem nie jaki sme, ama se cuvame be... ic ne mi tekna mene.
Od toa sto sme jaki, 15 boda kaskame.

Смеј се ти. Вие(Барселона, нели) само некако ми давате некоја надеж дека можно е чудо и оваа година во Лига на Шампиони да се случи, па Реал да слави на крај!
Што на среќа, што на сила да ги исфрлиме турциве ние, вие некако средете ги ПСЖ, па да имаме среќа со вас во полуфинале да се паднеме. Само така гледам полесен начин да стигнеме до финале. Се друго ми е некако магловито и тешко. А во финале, нели се може да се случи.

Смеј се ти. Вие(Барселона, нели) само некако ми давате некоја надеж дека можно е чудо и оваа година во Лига на Шампиони да се случи, па Реал да слави на крај!
Што на среќа, што на сила да ги исфрлиме турциве ние, вие некако средете ги ПСЖ, па да имаме среќа со вас во полуфинале да се паднеме. Само така гледам полесен начин да стигнеме до финале. Се друго ми е некако магловито и тешко. А во финале, нели се може да се случи.

Лечи се ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom