Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Laze!!!Карим Бензема: "Нема потреба да немате доверба во мене, Јас ќе се докажам на утакмиците против Грузија и Сарагоса. Јас сум многу среќен кога ќе ги одиграм сите 90 минути, но не сум среќен кога Мурињо ќе ме извади или пак нема да ме стави ниту во стартните 11, но уште повеќе сум незадоволен кога не успевам да се докажам на теренот, поради тоа донесов одлука да се променам"
Jas mislam deka e ova gluma samo za da bidat dovolno FIT za LS natprevariteKедира е првиот повреден од ,,УЕФА вирусот,,
Да им ебам и репрезентациите и се..последниот репрезентативен повик чинеше 6 повредени играчи,сега пак...
Не заборавај и ти дека се квалификации не е пријателска, а кој фудбалер сака да глуми лудило на таков натппреварJas mislam deka e ova gluma samo za da bidat dovolno FIT za LS natprevariteNe zaboravajte na kakvi prevari e spremen Mou!
Чао Бензема.сречноЧелниците на Реал Мадрид ќе му понудат нов побогат договор (5 М евра по сезона) на Гонзало Игуаин со кој Пипита ќе остане во Мадрид до 2018. година. Мурињо инсистира Пипита да остане, од клубот сакаат да остане, а самиот тој неколку пати истакна дека неговиот сон уште од дете е да го носи белиот дрес на Реал Мадрид! Сегашниот договор истекува во 2016. година.
Пандев е ,100%^ Oва нема шанси да е Пандев, види колку течно збори овој на телефонов.![]()