Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја следиш цела утакмица од само една камера што го снима само лицето на телево,поима ќе немаш што се случува и колку е резулатат.Никаква реакција и жар не покажува кога треба да тргне,нервоза кога се губи и реакции од типот на Игуаин и Роналдо кои се тресат ко епилептичари кога ќе дадат гол,ова само ќе се насмее ќе дигне тоа показалците нагоре и јазикот надвор и толку:facepalm:

Карим Бензема: "Нема потреба да немате доверба во мене, Јас ќе се докажам на утакмиците против Грузија и Сарагоса. Јас сум многу среќен кога ќе ги одиграм сите 90 минути, но не сум среќен кога Мурињо ќе ме извади или пак нема да ме стави ниту во стартните 11, но уште повеќе сум незадоволен кога не успевам да се докажам на теренот, поради тоа донесов одлука да се променам"
Laze!!!

24425_585497348157152_1320342922_n.jpg

:rolleyes:

Kедира е првиот повреден од ,,УЕФА вирусот,,
Да им ебам и репрезентациите и се..последниот репрезентативен повик чинеше 6 повредени играчи,сега пак...

Kедира е првиот повреден од ,,УЕФА вирусот,,
Да им ебам и репрезентациите и се..последниот репрезентативен повик чинеше 6 повредени играчи,сега пак...
Jas mislam deka e ova gluma samo za da bidat dovolno FIT za LS natprevarite ;) Ne zaboravajte na kakvi prevari e spremen Mou!

Jas mislam deka e ova gluma samo za da bidat dovolno FIT za LS natprevarite ;) Ne zaboravajte na kakvi prevari e spremen Mou!
Не заборавај и ти дека се квалификации не е пријателска, а кој фудбалер сака да глуми лудило на таков натппревар :facepalm: Ако е игра од Мурињо ќе беше повреден пред да отпатува за Германија.

Челниците на Реал Мадрид ќе му понудат нов побогат договор (5 М евра по сезона) на Гонзало Игуаин со кој Пипита ќе остане во Мадрид до 2018. година. Мурињо инсистира Пипита да остане, од клубот сакаат да остане, а самиот тој неколку пати истакна дека неговиот сон уште од дете е да го носи белиот дрес на Реал Мадрид! Сегашниот договор истекува во 2016. година.

Челниците на Реал Мадрид ќе му понудат нов побогат договор (5 М евра по сезона) на Гонзало Игуаин со кој Пипита ќе остане во Мадрид до 2018. година. Мурињо инсистира Пипита да остане, од клубот сакаат да остане, а самиот тој неколку пати истакна дека неговиот сон уште од дете е да го носи белиот дрес на Реал Мадрид! Сегашниот договор истекува во 2016. година.
Чао Бензема.сречно :D
--- надополнето: 20 март 2013 во 21:37 ---
Доколку Реал во своите редови не го доведе Рамадел Фалкао, со сите сили ке тргне по напагачот на Манчестер Сити, Кун Агуеро, оваа информација екслкузивно беше објавена во најреномираната емисија во Шпанија, Пунто Пелота!

Пандев се жали и тој од лајнениците на Фифа. Викал дека гласал за Моу а гласот му бил запишан за Дел Боске и Манчини

Pandev: "I voted for Mourinho, here strange things have happened"

Има и Клип со изјава за тие шо разбират шпански
http://www.marca.com/2013/03/20/futbol/equipos/real_madrid/1363809949.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom