Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу колку сте за никаде и вие, поважно ли ви е е победа против Барса на 16+ или победа против Јунајтед. Лигата е готова и заборавете на неа, мора да се одмараат играчи за да бидат фул со Јунајтед, и недај боже ако играат да се здобијат со некоја повреда, овој натпревар ќе си го одгледам лежерно било што и да се случи, го добивме оној што ни требаше во купот.

бернабеу е совршенство.
--- надополнето: 2 март 2013 во 16:07 ---
M-O-R-A-T-A

Леле ти ебам телето гледам без роналдо играме и ајде ја пишав последна на тикетот реал да не даде гол во 1/2 и ова телево мораше баш на оваа утакмица да даде гол а на другите утакмици не знае да се сврзе со топка :facepalm:

Леле ти ебам телето гледам без роналдо играме и ајде ја пишав последна на тикетот реал да не даде гол во 1/2 и ова телево мораше баш на оваа утакмица да даде гол а на другите утакмици не знае да се сврзе со топка :facepalm:
сериозно?:rolleyes:

Ви прекина на вас сопкастот 2 мин. пред крај? Мене ми допре и ако не се пали второ полувреме пак, мамицата да им ја ебем :@

Абе на СК прајм ја даваат.

Инче кој беше циганот што покажа среден прст кон публиката кога џуџето даде гол.

Абе на СК прајм ја даваат.

Инче кој беше циганот што покажа среден прст кон публиката кога џуџето даде гол.
алба
--- надополнето: 2 март 2013 во 16:50 ---
Кога ќе ми текне кого све имаме на клупа:D

Castilla-barcelona 1-1 HT
--- надополнето: 2 март 2013 во 17:35 ---
е тоа е тоа што сеуште го нема Мората..гол инстинкт

Hala Madrid!
Браво момци (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom