- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Би требало, од вчера почна и со тренинзи. Ама уште не е сигурно, ќе видимеКасиљас ќе се враќа за со Манчестер ? Негде ко да прочитав така.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би требало, од вчера почна и со тренинзи. Ама уште не е сигурно, ќе видимеКасиљас ќе се враќа за со Манчестер ? Негде ко да прочитав така.
арбелоа и озил би требало да ги одмара, во едно сум 100% сигурен дека Пепе ќе игра а Каљехон би требало да игра ама крило за напред не знам, може и да изненади со Моратареално е да одмара играчи..ама педерите ќе играт со прв состав (само Чави нема ради повреда на тетива) и ќе сакат да се реваншират..а и нема да биде добар моралот во тимот со неекој пораз да патуват во УТД..би сакал :
----------------------Lopez-----------------------
--essien--ramos--------varane---arbeloa--
------------modric--------kedira----------------
---Ozil---------------Kaka----------CR---------
-------------------Callehon----------------------
после она лани со Баерн нема шансиНема никого да одмара, ќе видите. Ако нешто го боли Моу, тоа е сигурно пораз од Барса. Единствено може да го одмори Кедира, а на негово место да игра Пепе.
Ја прогнозирам вака:- Лопез -- Арбелоа - Варан - Рамос - Коентрао -- Чаби - Кедира/Пепе -- Каљехон - Кака/Озил - Роналдо -- Бензема -
Пошто е млад,неискусен и ред други причини поради кои неуспеваат деца од школата на Реал.Не ми е јасно зошто не би му дал шанса на Мората покрај ваква форма и на двајцата "првокласни напаѓачи"
Ako се лажимемарсело нема шанси да го игра..мноооооооогу е спор..ќе не шијат по таа страна ако игра он.и Карваљо е 2 класи подобар од него..јас мислам оти само Алонсо ќе го одмара и евентуално Озил..уште еден дебакл на барса-и утд.сами ќе се откажат![]()