Ashley Cole 12 мил...повеќе од Роналдо

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ashley Cole 12 мил...повеќе од Роналдо![]()
![]()
Кој ги ебе нив веќе. Во 2 директни соочувања сезонава им земавме 2 титули. Само слабата форма во лигата не ебеше да не им се вмешаме за третата. Плус ЛШ да си земеме ќе биде далеку од неуспешна сезонаповеќе сакам да ги понимижиме пак циганиве отколку да поминеме 1/8 финале
по толку филмања дека биле најака екипа во историјата сакам на секој меч да има humiliationКој ги ебе нив веќе. Во 2 директни соочувања сезонава им земавме 2 титули. Само слабата форма во лигата не ебеше да не им се вмешаме за третата. Плус ЛШ да си земеме ќе биде далеку од неуспешна сезона![]()
нема да одмара многу играчи Моу.и така Ди мариа нема да игра..само Алонсо претпоставувам..таа му е сега едина шанса да ги дотолчи до крај барса,и не верувам дека ќе ја остави таа можност туку така..замисли некој 3 или 4 -0 и што би бил Моу после тоа,а што би била барса..(едно обично гетафе во меѓусебните со Реал...)Варан зема 1.2 м и е дупло појак од Тери и Силва заедно сезонава.
За во сабота сакам да излеземе со овој состав:
ЛопезАрбелоа - Пепе - Варан - МарселоКедира - МодриќКаљехон - Кака - РоналдоБензема/ИгуаинСеедно ми е кој е напаѓач. И така играме со 10 играчи цела сезона.
Може и Есиен да влета место еден од напаѓачиве![]()
по толку филмања дека биле најака екипа во историјата сакам на секој меч да има humuliation
грешка во чекориhumiliation....![]()
не ми се верува, се ми се чини дека онака ќе изгледа составот па дури и без Кедира и Арбелоанема да одмара многу играчи Моу.и така Ди мариа нема да игра..само Алонсо претпоставувам..таа му е сега едина шанса да ги дотолчи до крај барса,и не верувам дека ќе ја остави таа можност туку така..замисли некој 3 или 4 -0 и што би бил Моу после тоа,а што би била барса..(едно обично гетафе во меѓусебните со Реал...)
реално е да одмара играчи..ама педерите ќе играт со прв состав (само Чави нема ради повреда на тетива) и ќе сакат да се реваншират..а и нема да биде добар моралот во тимот со неекој пораз да патуват во УТД..би сакал :не ми се верува, се ми се чини дека онака ќе изгледа составот па дури и без Кедира и Арбелоа