Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
155964_550084758355660_1374630520_n.jpg

Ashley Cole 12 мил...повеќе од Роналдо (y) :pos::facepalm:

некој да не знае некоја страна каде се води статистика за голови во календарска година..поточно за 2013 год.фала :D

155964_550084758355660_1374630520_n.jpg

Ashley Cole 12 мил...повеќе од Роналдо (y) :pos::facepalm:

Нели од наредна сезона во Англија ќе стапи во сила законот за максимално потрошени пари од 52 милиони (фунти?) за плати во еден тим ? Тогаш Ешли ќе зема 12 % од платата на Роналдо :P

Варан зема 1.2 м и е дупло појак од Тери и Силва заедно сезонава.:icon_lol:

За во сабота сакам да излеземе со овој состав:

Лопез​
Арбелоа - Пепе - Варан - Марсело​
Кедира - Модриќ​
Каљехон - Кака - Роналдо​
Бензема/Игуаин​
Сеедно ми е кој е напаѓач. И така играме со 10 играчи цела сезона.​
Може и Есиен да влета место еден од напаѓачиве :vozbud:

повеќе сакам да ги понимижиме пак циганиве отколку да поминеме 1/8 финале

повеќе сакам да ги понимижиме пак циганиве отколку да поминеме 1/8 финале
Кој ги ебе нив веќе. Во 2 директни соочувања сезонава им земавме 2 титули. Само слабата форма во лигата не ебеше да не им се вмешаме за третата. Плус ЛШ да си земеме ќе биде далеку од неуспешна сезона :icon_lol:

Кој ги ебе нив веќе. Во 2 директни соочувања сезонава им земавме 2 титули. Само слабата форма во лигата не ебеше да не им се вмешаме за третата. Плус ЛШ да си земеме ќе биде далеку од неуспешна сезона :icon_lol:
по толку филмања дека биле најака екипа во историјата сакам на секој меч да има humiliation

Варан зема 1.2 м и е дупло појак од Тери и Силва заедно сезонава.:icon_lol:

За во сабота сакам да излеземе со овој состав:

Лопез​
Арбелоа - Пепе - Варан - Марсело​
Кедира - Модриќ​
Каљехон - Кака - Роналдо​
Бензема/Игуаин​
Сеедно ми е кој е напаѓач. И така играме со 10 играчи цела сезона.

Може и Есиен да влета место еден од напаѓачиве :vozbud:
нема да одмара многу играчи Моу.и така Ди мариа нема да игра..само Алонсо претпоставувам..таа му е сега едина шанса да ги дотолчи до крај барса,и не верувам дека ќе ја остави таа можност туку така..замисли некој 3 или 4 -0 и што би бил Моу после тоа,а што би била барса..(едно обично гетафе во меѓусебните со Реал...)

нема да одмара многу играчи Моу.и така Ди мариа нема да игра..само Алонсо претпоставувам..таа му е сега едина шанса да ги дотолчи до крај барса,и не верувам дека ќе ја остави таа можност туку така..замисли некој 3 или 4 -0 и што би бил Моу после тоа,а што би била барса..(едно обично гетафе во меѓусебните со Реал...)
не ми се верува, се ми се чини дека онака ќе изгледа составот па дури и без Кедира и Арбелоа

не ми се верува, се ми се чини дека онака ќе изгледа составот па дури и без Кедира и Арбелоа
реално е да одмара играчи..ама педерите ќе играт со прв состав (само Чави нема ради повреда на тетива) и ќе сакат да се реваншират..а и нема да биде добар моралот во тимот со неекој пораз да патуват во УТД..би сакал :
----------------------Lopez-----------------------
--essien--ramos--------varane---arbeloa--

------------modric--------kedira----------------
---Ozil---------------Kaka----------CR---------
-------------------Callehon----------------------

Касиљас ќе се враќа за со Манчестер ? Негде ко да прочитав така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom