Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Да не го има некој гиф формат на варан дриблингот и нафрлената топка ?

кажете им на овие што го погодија стрелецот ко ќе се вратат од суспензијата да напишат Рамос да се повреди и јас од солидарност нема да пишувам ако им се исполни желбата

Во она видеото во кое му ги тестираа можностите на телото, рекоа дека целата финта со која има толкав одраз лежи во начинот на кој ги свиткува нозете зад грбот, што му дозволува да скока толку високо...

Во она видеото во кое му ги тестираа можностите на телото, рекоа дека целата финта со која има толкав одраз лежи во начинот на кој ги свиткува нозете зад грбот, што му дозволува да скока толку високо...
Ако сака и мадињата на рамена нека му појдат, никој не го можи ова што го прави тој. Top class.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 19:43 ---
Сомнителна ситуација.

18614_414601625300022_295188644_n.jpg
Чист пенал, намерно одење со лакто на противникот наместо градба и борба за топката.

Перез со нова кандитатура најавува донесување на Кавани,Силва и Бејл...
Ќе има конкуренција ЦР7 на слободните :icon_mrgr:

абе Модриќ едвај за 40 милиони го даде евреинот, за Бејл под 60 нема да спушта
а за бејл ни 40 не давам
него најголема желба ми е Мата и секако неопходен е еден напаѓач Фалкао/Кавани и овие двајца да се продадат во Неметали Огражден

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Дрогба и кај вас у фан клуб е популарен а? :D

Него ви доаѓам у фан клуб да ви посакам среќа у реваншот пошто нема смисла на лето да бараме менаџер што завршил 3ти во лига со 2 екипи и отпаднал во 1/8 финале ЛШ :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom