Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
^ Пак че речам...шо го кривиш ДМ играч... каде се тие од одбраната да го спречат нивниот најистурен напајџач :)

^ Пак че речам...шо го кривиш ДМ играч... каде се тие од одбраната да го спречат нивниот најистурен напајџач :)
Секој играч, на прекини си има свој играч и своја позиција. Алонсо се најде на таа позиција, и то је то...

Иначе да, и Пепе и Рамос да беа, ќе постапеа ко Алонсо, исто срање.

Искрено задоволен сум од мечот. Мурињо не го критикувајте за измените. Ако не ја напраеше измената Пепе - Алонсо, за 50% повеќе ќе беа шансите да примевме гол. И онака таа позиција беше најмалку клучна во тој период, кога се чека све на крилата. А за разигрување го имавме Модрич, со што измената ја прави уште попаметна. Ни малку критики за Мурињо, ниту една. Де Геа им беше извонреден. Би сакал да ја видам конечната статистика од мечов, бидејќи доминиравме сепак. Шанси за пролаз даље се истите како и пред мечов. Реал е Реал без разлика дали е во Мадрид или на кампот или на ОТ.

И како што рекол Мурињо, многу тимови давале голови на ОТ, зошто да не и Реал ?
Edit: Пошо спомнав статистика. Се надевам оваа е точна.
http://www.rezultati.com/utakmica/dfzeo1Fm/#statistika-utakmice;0
не е точна бар не за реал 14 во оквир, а вкупно 28 шута имавме

Секој играч, на прекини си има свој играч и своја позиција. Алонсо се најде на таа позиција, и то је то...

Иначе да, и Пепе и Рамос да беа, ќе постапеа ко Алонсо, исто срање.

Муабетов ми е.... Алонсо ги расчисти гомненцата.. пошто тие гомненца ги направија Рамос и Варан ДоЗволувајќи му на Перси да се најди на толку добра позиција... дали сум јасен што сакам да кажам ? Значи Дечкото спаси гол ради некој што си го испуштил играчот. Имај добра ноќ утре многу крвав ден е :)

Муабетов ми е.... Алонсо ги расчисти гомненцата.. пошто тие гомненца ги направија Рамос и Варан ДоЗволувајќи му на Перси да се најди на толку добра позиција... дали сум јасен што сакам да кажам ? Значи Дечкото спаси гол ради некој што си го испуштил играчот. Имај добра ноќ утре многу крвав ден е :)
А од кај знаеш дека Перси не бил играч на Алонсо? Не мора да значи дека увек одбрамбен играч го чува противничкиот напаѓач.

Што бе ваземалјци ќе напаѓаат утре, биче рат, а? :icon_mrgr:

Не е финтата кој треба да го чува Ван Перси, туку кој задоцни да излезе од офсајд стапицата....

Сомнителна ситуација.

18614_414601625300022_295188644_n.jpg

За реваншот сакам одбрана Марсело (ако е оној стариот дотогаш, инаку Контрао си е океј) Пепе, Варан, и Рамос како десен бек.

Повеќето го криткувате Рамос "OK" не е баш стабилен овој период, но посакувате да игра како бек ?:cautious: Точно дека е многу подобар од Арбелоа во напад, но дали заборавивте колку често каснеше со интервенции и колку голови беа примени заради тој празен простор:eek:, а и во последно време кога заиграл како бек делува како изгубен на таа позиција, нема ни дел од оној Рамос што го знаевме и неговата пробивност.

Рамос моментално позицијата на клупа најдобро ќе му прилега. Ама одма во војна со цел Мадрид...зошто е Рамос на клупа... е зш де?
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 16:14 ---
Имате и поздрав од ЕлНињо. :LOL:

Плус момакот ги поздравува најдобрите вчера на теренот Бензема и Рамбос.

52b57c.jpg

За реваншот Икер е со нас.
Дај боже, дај боже.. Диего Лопез е сосема ок голман, али Икер си е Икер, он кога е на гол на противничките играчи им се тресат нозете. Ако бог се опорави како што треба до реваншот, многу посигурно би се чувствувал.

Само нешто ќе кажам. Кога го видов центаршутот на Марија во истиот момент ми текна на дуелот Барса - Реал у финалето Копа и голот. Значи незнам како да опишам, како да знаев дека е гол...
ibeEnBAapJe3sa.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom